Nilüfer'den Harbiye'de 5 bin kişilik konser

Kültür Sanat haberleri
Nilüfer'den Harbiye'de 5 bin kişilik konser

Usta şarkıcı Nilüfer, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Tam 5 bin kişiye konser veren Nilüfer, "Z kuşağı ile aram iyi" yorumunda bulundu.

Türk Pop Müziği'nin efsane seslerinden Nilüfer, dün akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Unutulmaz şarkılarını sevenleri için okuyan Nilüfer, yaklaşık 5 bin kişiye özel bir akşam yaşattı.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; İki saat sahnede kalan sanatçı, "Şarkılar bizi birleştiren, buluşturan, hayatımızdaki en güzel dokunuşlar" dedi. Ünlü sanatçı konser sonrası aldığı alkışlar ile bir kez daha sahneye çıktı.

Nilüfer gece boyunca; Sensiz Olmaz, Erkekler Ağlamaz, Dönsen Bile, Son Arzum, Haram Geceler, Kavak Yelleri gibi şarkılarını okurken, "Bu sene de buluştuk, çok şanslıyız. Her güne şükretmeliyiz. 51 yıldır şarkı söylüyorum, sizlerleyim. Ruh hiç yaşlanmıyor. Ben 25 yaşındayım. Yaşlanmaya da hiç niyetim yok .Z kuşağı ile de aram iyi, 50 yıllık şarkım "Son Arzum"u yeniden hit yaptılar. 15 yıl daha şarkı söylerim. Akdeniz kadınıyım. Akdeniz kadını ateşlidir" dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Nilüfer magazin haberleri