Nicole Kidman yeni dizisiyle ekranda olacak

Dizi Haberleri
Nicole Kidman yeni dizisiyle ekranda olacak

Dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, televizyon macerasına devam ediyor. Ünlü yıldız, Hope'un dizi uyarlamasında başrolde yer alacak.

Son olarak Jean Hanff Korelitz’in kitabından uyarlanan psikolojik gerilim türündeki mini dizi The Undoing'de Grace Fraser karakterini canlandıran Nicole Kidman'ın yeni projesi belli oldu. Dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu ekranda olmaya devam edecek. Kidman, Norveç filmi Hope'un dizi uyarlamasında hem başrol oynayacak hem de baş yapımcılığı üstlenecek.

BİR DİZİDE DAHA OYNAYACAK!

Amazon Stüdyoları ile ilk bakış anlaşması olan Blossom Films ile çalışacak olan Nicole Kidman anlaşma gereği Alice Bell tarafından uyarlanan başka bir Amazon dizisi olan The Expatriates'ın başrolünde yer alacak.

Nicole Kidman yeni dizisiyle ekranda olacak - Resim : 1

Hope'un dizi uyarlaması, aralarında altı çocuk bulunan bir evliliğin çözülmesi de dahil olmak üzere, bir ailenin birlikte geçirdiği 12 günlük Noel tatilini anlatacak.

"BİR HAFTA UYKULARIM KAÇTI"

Nicole Kidman, Jean Hanff Korelitz'in kitabından uyarlanan psikolojik gerilim türündeki dizi 'The Undoing'de canlandırdığı 'Grace Fraser' rolünden etkilendiğini açıklamıştı.

Kidman, Hugh Grant ile başrolünü paylaştığı dizide çekimler esnasında hastalandığını söylemişti.

53 yaşındaki oyuncu, "Bir hafta çöküş yaşadım. Uykularım kaçtı. Oyuncuların rolün ağırlığıyla başa çıkabildikleri sanılıyor. Ama bağışıklık sistemimiz oynamakla gerçek arasındaki farkı bilmiyor" demişti.

Nicole Kidman yeni dizisiyle ekranda olacak - Resim : 3

"EŞİM ÇOK GÜÇLÜ OLDUĞU İÇİN ŞANSLIYIM"

Oscar Ödüllü oyuncu Nicole Kidman, geçtiğimiz günlerde de 2006 yılında evlendiği eşi Keith Urban ile ilişkisi hakkında samimi itiraflarda bulunmuştu.

Eşi ile aralarında tam bir güven bağı olduğunu ifade eden Kidman, konuyla ilgili şunları söylemişti:

"Bir gün olsun onun güvenilirliğini sorgulamak, beni mahvederdi. Hayatım biterdi. Bu duygu, bizim kültürümüzün büyük parçasını oluşturuyor. Ben de çok şanslıyım. Eşim çok güçlü. Ilıman ve nazik bir adam."

Kaynak: Haber Global TV

Nicole Kidman Keith Urban dizi haberleri