Netflix’ten filmler için yeni karar: Gösterim süreleri uzuyor

Kültür Sanat haberleri Netflix
Netflix’ten filmler için yeni karar: Gösterim süreleri uzuyor

Dünyaca ünlü dijital yayın platformu Netflix, 'Bıçaklar Çekildi' (Knives Out) devam filmi de dahil olmak üzere bazı filmlerini platformda yayınlanmadan önce sinemalarda daha uzun süre tutmayı planlıyor.

Bloomberg’in haberine göre; Netflix, bu yıl sinemalarda 45 günlük özel bir sinema gösterimiyle bazı filmler yayınlamayı düşünüyor. Yeni planla ele alınan filmlerden ikisi, "Knives Out"un devamı ve yönetmen Alejandro González Iñárritu’nun 'Bardo'su.

Netflix’ten filmler için yeni karar: Gösterim süreleri uzuyor - Resim : 1

"SİNEMANIN KAPISI NETFLIX’E HER ZAMAN AÇIK"

Netflix’in sinema salonlarına bu mesafeli duruşuna karşılık, Ulusal Tiyatro Sahipleri Birliği’nin CEO’su John Fithian geçtiğimiz günlerde Insider’a verdiği bir röportajda, "Yayın şirketlerinin daha uzun gösterim sürelerine her zaman açığız. Daha büyük bir sinema gösterimi stratejisiyle gitmek istiyorlarsa, sinemanın kapısı Netflix’e açık" demişti.

Netflix de bu yaklaşıma kayıtsız kalmayacak gibi görünüyor. Platform, Insider’ın haberine göre kendi filmlerini yayın akışında erişilebilir hale getirmeden önce sinema salonlarındaki gösterim sürelerini uzatmayı planlıyor.

Kaynak: Diğer

Netflix Netflix filmleri Netflix haberleri