Netflix dizisi 'Vikings: Valhalla'dan ilk fragman

Dizi Haberleri
Netflix dizisi 'Vikings: Valhalla'dan ilk fragman

Netflix, uzun zamandır merakla beklenen 'Vikings: Valhalla' dizisinin resmi tanıtım fragmanını yayınlandı. Merak uyandıran yapım, 25 Şubat 2022'de yayında olacak.

Netflix, yayın platformunda 25 Şubat'ta gösterime girecek orijinal ‘Vikings’ destanının yan dizisi ‘Vikings: Valhalla’ için bir tanıtım fragmanı yayınladı. ‘Vikings: Valhalla’, bin yıldan fazla bir süre önce, 11. yüzyılın başlarında, tarihteki ünlü Vikinglerin, özellikle de kaşif Leif Eriksson (Sam Corlett), kız kardeşi Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) ve İskandinav prensi Harald Sigurdsson'un (Leo Suter) maceralarını anlatıyor.

‘Vikings: Valhalla’da Corlett, Gustavsson ve Suter'in yanı sıra Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin ve David Oakes da rol alacak. Yönetici yapımcılar arasında Jeb Stuart, Morgan O'Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh ve Alan Gasmer yer alıyor. Stuart, aynı zamanda showrunner olarak da görev yapıyor. “Vikingler: Valhalla” MGM Televizyonu tarafından çekiliyor.

Netflix dizisi 'Vikings: Valhalla'dan ilk fragman - Resim : 1

VIKINGS: VALHALLA FRAGMANI

 

Kaynak: Haber Global TV

Netflix Vikings: Valhalla dizi Netflix dizileri dizi haberleri