Necmi Yapıcı: Ankara'daki sanat camiasından da kimseyi göremedim

Ankara Seksenler
Necmi Yapıcı: Ankara'daki sanat camiasından da kimseyi göremedim

Kemal Kuruçay'ın cenaze törenine sanat camiasından katılımın az olmasına ilişkin konuşan oyuncu Necmi Yapıcı, İstanbul'da cenaze namazı kılınsaydı katılımın daha çok olabileceğini ancak Ankara'daki sanat camiasından da kimseyi göremediğini söyledi.

Kemal Kuruçay'ın cenaze törenine sanat camiasından katılımın az olduğu görüldü. Sanat camiasından katılımın az olması hakkında görüşlerini paylaşan Kuruçay'ın Seksenler dizisindeki rol arkadaşı usta oyuncu Necmi Yapıcı şu ifadeleri kullandı:

İSTANBUL'DA CENAZE NAMAZI KILINSAYDI KATILIM DAHA ÇOK OLURDU"

"Kemal ağabeyle 1997'den beri çalışıyoruz. Kemal ağabey dünyanın en tatlı insanlarındandır. Allah vergisi yeteneği vardı. Onu izleyip de sevmeyen yoktur. Büyük şok yaşadık bu haberle. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Cenaze namazının Ankara'da olması nedeniyle katılım olmamıştır. Bizler İstanbul'dan geldik. İstanbul'da cenaze namazı kılınabilseydi daha kalabalık olurdu. Buraya da gelebilen geldi.

ANKARA'DAKİ SANAT CAMİASINDAN DA KİMSEYİ GÖREMEDİM

Ancak Ankara'daki sanat camiasından da kimseyi göremedim. Burada da çok oyuncu arkadaşı vardır. Bizim diziden gelebilen herkes geldi. Gelenin de gelmeyenin de canı sağ olsun. Kemal ağabeyi sevenler, son görevini yapmak isteyenler burada" dedi. 

 

Kaynak: DHA

Seksenler Seksenler kemal Kuruçay Kemal Kuruçay kimdir