Narmin Balayeva ile “Poster” yeni bölümleriyle Haber Global’de! Konuklar Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Oyuncu Mustafa Avkıran

Haber Merkezi
Haber Global Erdal Beşikçioğlu
Narmin Balayeva ile “Poster” yeni bölümleriyle Haber Global’de! Konuklar Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Oyuncu Mustafa Avkıran

Haber Global’de, 5 Ekim Cumartesi saat 11.15’te Narmin Balayeva, yeni sezonun ilk bölümünde Etimesgut Belediye Başkanı - oyuncu Erdal Beşikçioğlu ve oyuncu Mustafa Avkıran’ı konuk ediyor.

Programda Beşikçioğlu ve Avkıran bu yıl ilk kez gerçekleştirecekleri Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelen hikaye anlatıcılarının gösterilerinin, yaratıcı atölye çalışmalarının, ilham verici söyleşilerin ve konserlerin gerçekleşeceği gösteri sanatlarının tüm dallarının dahil edildiği Uluslararası Kent Tiyatro Festivali’ni anlatıyor.

Ayrıca Balayeva, “Sanatın İzinde” bölümünde Ressam İsmail Acar ile sanat üzerine derinlemesine bir sohbet gerçekleştiriyor.

Narmin Balayeva ile “Poster” yeni bölümleriyle Haber Global’de! Konuklar Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Oyuncu Mustafa Avkıran - Resim : 1

Narmin Balayeva Poster’in yeni sezonuyla ilgili “Poster programının 3. sezonu diğer sezonlardan daha farklı olacak. Bu sezon değerli seyircileri kültür sanatın çok önemli isimleri ile bir araya getireceğiz. Konuklarımızla sanatın inceliklerine ineceğiz. Programa yeni bir bölüm daha ekleyeceğiz, kültür sanat terimlerinden bahsettiğimiz bu bölümde duyduğumuz ama bilmediğimiz birçok sanat terimini anlatacağız. Sanatın izinden giderek izleyicileri, İstanbul’un ve başka şehirlerin ev sahipliği yaptığı en özel haberlerle buluşturacağız. Sanatın izini daha derinlemesine inceleyerek sizlere aktaracağız.” dedi.

Narmin Balayeva ile Poster programında geçtiğimiz sezon, Usta Oyuncu Erkan Can’dan Oyuncu ve Müzisyen Renan Bilek’e, Orkestra Şefi Murat Cem Orhan’dan Usta Oyuncu Mehmet Aslantuğ’ya Piyanist İlyun Bürkev’den Piyanist ve Besteci Kerem Görsev’e Oyuncu İsmail Hacıoğlu’ndan Karikatürist Erdil Yaşaroğlu’na Yönetmen Kudret Sabancı’ya kadar sanat dünyasından pek çok ünlü isim ağırlandı.

Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster” programında, sinema, tiyatro, konser, sergi, festival ve kültür sanata dair her şey her cumartesi saat 11.15’te Haber Global’de ekrana geliyor. “Poster” programının kaçırdığınız bölümlerini ve özel bölüm videolarını youtube.com/haberglobal sayfasından izleyebilirsiniz.