Narmin Balayeva ile 'Poster' bu hafta da dopdolu

Haber Global
Narmin Balayeva ile 'Poster' bu hafta da dopdolu

Tekstil dünyasının çok konuşulan kardeşleri Ezra ve Tuba Çetin, bu hafta Narmin Balayeva ile 'Poster'e konuk oluyor.

Haber Global’de, 27 Mayıs Cumartesi günü saat 17.30’da, Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster”, Türk edebiyatının en önemli kalemlerinden Tevfik Fikret'in planlarını bizzat elleriyle çizdiği ve bir dönem yaşadığı evi, Boğaziçi’nde bir sanat yuvasına dönüştürülen Aşiyan Müzesi’ni gezecek.

“Total Recall” sergisi, günümüz dünyasında kendi ihtiyaçlarımızı karşılarken, hızla dijitalleşmenin tükettiğimiz dünya kaynaklarının yeni nesillere aktarılması için teknolojinin ve sağlayacağı katkıyı eşsiz bir deneyimle anlatıyor.

Narmin Balayeva ile 'Poster' bu hafta da dopdolu - Resim : 1

Tekstil dünyasının çok konuşulan kardeşleri Ezra ve Tuba Çetin ile yapılan röportaj Poster’de ekrana gelecek. Türkiye'de giyilebilir teknolojinin öncüsü olan Ezra ve Tuba Çetin, sürdürülebilir bir gezegenin kapılarını bir aralayan Total Recall başlıklı özel bir sergiyi Haber Global’de anlatacak.

Narmin Balayeva’nın sunduğu 'Poster' programında, ünlülerin dünyası, moda rüzgarları, kültür-sanata dair son haberler, keşfedilmeyi bekleyen mekanlar, pratik bilgiler ve daha fazlası cumartesi saat 17.30’da Haber Global’de ekrana geliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Narmin Balayeva poster Haber Global