"Narcos: Mexico" ne zaman dönüyor? Yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Netflix'in popüler dizilerinden Narcos'un dönüş tarihi belli oldu mu? Narcos: Mexico'nun oyuncularından José Maria Yazpik, 2. sezonunun başlangıç tarihini ağzından kaçırmış olabilir. Yazpik'in açıklamasına göre Narcos: Mexico, şubatta dönecek...

Netflix'in popüler dizilerinden Narcos, üç sezonun ardından yoluna Meksika'da devam etmişti. Pablo Escobar öldürülmüş, lideri olduğu Medellin Karteli dağılmaya yüz tutmuş, meydanı boş bulan Cali Karteli, tüm dünyayı tekeli altına almıştı. Ama onların da ömrü pek uzun olmadı. 3. sezonda Kali Karteli'nin çöküşüne tanık olmuştuk.

"Narcos: Mexico" ne zaman dönüyor? Yeni sezon tarihi belli oldu mu? - Resim : 1

Narcos'ta öykü 4. sezondan itibaren Meksika'ya taşındı. Bu kez Guadalajara Karteli'nin doğuşuna şahit olduk. Diego Luna'nın canlandırdığı Miguel Ángel Félix Gallardo liderliğindeki kartel, Escobar'dan da Kali Karteli'nde de daha büyük oynuyordu.

"Narcos: Mexico" ne zaman dönüyor? Yeni sezon tarihi belli oldu mu? - Resim : 2

Narcos'un ilk sezonuyla yarışır bir performans sergileyen Narcos: Mexico'da Guadalajara Karteli ile Amerikan Uyuşturucu ile Mücadele Birimi DEA ajanları, özellikle de Kiki Camarena (Michael Peña) ölümüne bir mücadeleye giriyordu. Finalde heyecan doruğa çıkmıştı. Dizinin yoluna nasıl devam edeceği merak konusu olmuştu. 

"Narcos: Mexico" ne zaman dönüyor? Yeni sezon tarihi belli oldu mu? - Resim : 3

Dönüş tarihine ilişkin resmi bir açıklama yok ama dizinin oyuncularından biri, 2. sezonun ne zaman başlayacağını ağzından kaçırmış olabilir:

Amado Carrillo Fuentes karakterine hayat veren José Maria Yazpik, Instagram hesabında dönüş tarihini soran bir hayranına "Febrero" yani şubat karşılığını verdi. 

Netflix'ten bu gelişme üzerine henüz ses çıkmadı. Yine de daha önce bilerek veya bilmeyerek yapılan benzer ifşaatların sonunda doğru çıktığı düşünüldüğünde Narcos: Mexico'nun şubatta dönmesi kuvvetle muhtemel...

Narcos: Mexico Narcos: Mexico 2. sezon