Müzik grubu 'Evdeki Saat' Poster'de

Haber Global
Müzik grubu 'Evdeki Saat' Poster'de

Haber Global'de, 30 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30’da, Narmin Balayeva’nın sunduğu 'Poster' tarzlarıyla fark yaratan, son zamanların gözde müzik grubu Evdeki Saat'i ağırlayacak.

Evdeki Saat, yazdıkları sözleri, yaptıkları besteleri ve yeni albümleri 'Huzursuzluğun Meyvesi'ni Poster’de anlatacak.

Poster, Orhan Pamuk’un hem yazdığı bir roman hem de yaptığı bir müze olan Masumiyet Müzesi’ni gezecek. İçinde romanda anlatılan kahramanların kullandığı, giydiği, işittiği, gördüğü, biriktirdiği, hayal ettiği şeylerin dikkatle düzenlenmiş kutu ve vitrinlerde sergilendiği müzeyi ekrana taşıyacak.

Programın 'Güzellik - Sağlık' bölümünde ise; akupunktur hakkında bilinmeyenleri ve akupunkturun hangi hastalıklara iyi geldiğini Dr. Atakan Keskin anlatacak.

Müzik grubu 'Evdeki Saat' Poster'de - Resim : 1

Narmin Balayeva’nın sunduğu 'Poster' programında, ünlülerin dünyası, moda rüzgarları, kültür - sanata dair son haberler, keşfedilmeyi bekleyen mekanlar, pratik bilgiler ve daha fazlası cumartesi saat 17.30’da Haber Global’de ekrana geliyor.

EVDEKİ SAAT MÜZİK GRUBU HAKKINDA

2014 yılında iki ev arkadaşı olan vokalist Eren Alıcı ve back vokal Sunguralp Esat tarafından İstanbul’da kurulan alternatif bir müzik grubudur. “Uzunlar” şarkısı ile gündeme gelen grup, şarkılarında Neşet Ertaş, Türk 70’ler pop, Anadolu Pop gibi tür ve kişilerden besleniyor. Grubun şarkılarını aynı zamanda grubun solisti de olan Eren Alıcı kaleme alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

poster Evdeki Saat Narmin Balayeva Haber Global Poster yeni bölüm Poster yeni bölüm ne zaman?