"Mucize Doktor", bu akşam yayınlanacak 29. bölümüyle ekrana dönüyor

Mucize Doktor

Sevilen drama Mucize Doktor, bu akşam yayınlanacak 29. bölümüyle ekran serüvenine kaldığı yerden devam ediyor. Bakalım yeni sezonda Doktor Ali Vefa ve arkadaşlarının başından hangi maceralar geçecek?

Hastanesde sıradan bir gündür; Ali, Nazlı ile ilişkilerini ileri aşamaya taşımaya kararlıdır ama bunu nasıl yapacağını bulamaz.

"Mucize Doktor", bu akşam yayınlanacak 29. bölümüyle ekrana dönüyor - Resim : 1

Beliz, karnı burnunda Kıvılcım'la kavga eder ve Tanju, Damla'nın yerine gelen yeni cerrahi asistanı Doruk, ilk iş gününe geç kaldığı için küplere biner… 

Ve ansızın bir görünmez kaza bütün hastaneyi kaosa boğar.

"Mucize Doktor", bu akşam yayınlanacak 29. bölümüyle ekrana dönüyor - Resim : 2

Önce acil servis, sonra bütün hastane yaralılarla dolup taşmaya başlar. Henüz kimse fark etmese de ekipten önemli biri de yaralılar arasındadır. Polis ve itfaiye olayı kontrol altına almaya uğraşır. Hastane kaynakları, son damlasına kadar kullanılır. Ve bütün bu kaosun tam ortasında, en kritik anda, Ali doktorluğa başlarken verdiği sözü hatırlar ama bu sözün bedeli, çok ağır olacaktır...

"Mucize Doktor", bu akşam yayınlanacak 29. bölümüyle ekrana dönüyor - Resim : 3

Seda Bakan'la Hakan Kurtaş'ın kadroya katıldığı, Özge Özder'in ayrılmaya hazırlandığı Mucize Doktor, bu akşam yayınlanacak 29. bölümüyle uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor.

Kadrodaki isimleri hatırlayalım: Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran, Reha Özcan, Hakan Kurtaş ve Seda Bakan.

"Mucize Doktor", bu akşam yayınlanacak 29. bölümüyle ekrana dönüyor - Resim : 4

The Good Doctor uyarlaması dramanın senaryosu, Pınar Bulut'la Onur Koralp'ın elinden çıkıyor. 

MF Yapım imzalı Mucize Doktor'un yönetmenleriyse Yusuf Pirhasan'la Aytaç Çiçek...

"Mucize Doktor", bu akşam yayınlanacak 29. bölümüyle ekrana dönüyor - Resim : 5

Mucize Doktor