Laurence Fishburne açıkladı! 'Matrix 4'te neden yok?

Laurence Fishburne açıkladı! 'Matrix 4'te neden yok?

'Matrix'in sevilen karakteri 'Morpheus'u canlandıran Laurence Fishburne, çekimleri devam eden 'Matrix 4' filminde neden rol almadığını açıkladı.

Laurence Fishburne, 'Matrix' üçlemesinde 'Morpheus' olarak izleyici karşısına çıktı. Diğer başroller Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, 'Matrix 4'te 'Neo' ve 'Trinity' karakterlerini yeniden canlandırırken, 'Morpheus' yeni filmde yer almayacak.

Lambert Wilson ve Jada Pinkett Smith gibi oyuncular da serinin dördüncü halkasında yeniden karşımıza çıkacak. İzleyicilerin cevap aradığı "Morpheus neden yok?" sorusuna ilişkin Laurence Fishburne'den açıklama geldi.

Laurence Fishburne açıkladı! 'Matrix 4'te neden yok? - Resim : 1

"NEDENİNİ ONA SORUN" 

Beyazperde'nin haberine göre; gözlerin çevrildiği 59 yaşındaki ABD'li oyuncunun, 'Matrix 4' filminde yer almaması hakkında neredeyse hiçbir fikri yok.

Yönetmen Lana Wachowski'yi adres gösteren Fisburne, 'Matrix 4' hakkında, "İnsanların bana bunu sorması mantıklı, bu yüzden eskimiyor. Bir sonraki 'Matrix' filminde değilim. Lana Wachowski'ye nedenini sormanız gerekir çünkü buna verecek bir cevabım yok" ifadelerini kullandı.

Laurence Fishburne açıkladı! 'Matrix 4'te neden yok? - Resim : 2

KEANU REEVES'TAN AÇIKLAMA 

'Matrix 4'ün kadrosuna giren 34 yaşındaki ABD'li aktör Yahya Abdul-Mateen II'nin, 'Morpheus' karakterinin gençliğini canlandıracağı iddia edilmişti.

Serinin yıldız ismi Keanu Reeves, filmde geçmişe dönüşün olmayacağını açıklayarak, Yahya Abdul-Mateen II haberlerini yalanlamış oldu.

Laurence Fishburne açıkladı! 'Matrix 4'te neden yok? - Resim : 3

2003 yılından beri merakla beklenen 'Matrix 4' filminin 22 Aralık 2021 tarihinde sinema salonlarında ve ve aynı anda HBO Max'te olması planlanıyor.

Laurence Fishburne Matrix Morpheus Matrix 4 Keanu Reeves