La Casa de Papel 5. sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. sezon fragmanı çıktı mı?

La Casa de Papel 5. sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. sezon fragmanı çıktı mı?

Netflix'in her sezonu ayrı bir merakla takip edilen dizisi La Casa De Papel'in 5. sezonu hakkında detaylar belli oldu. Peki, çekimleri tamamlanan La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel 5. sezon fragman çıktı mı? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Tüm dünyada fenomen haline gelen La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu için nefesler tutuldu. Konusuyla dikkatleri üzerine çeken ve Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan La Casa De Papel'in 5. yeni sezonuna ait bölümlerin ne zaman yayınlanacağı, dizinin sıkı hayranları tarafından merakla araştırılıyor. İşte detaylar...

La Casa de Papel 5. sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. sezon fragmanı çıktı mı? - Resim : 1

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN?

La Casa De Papel'in 5. sezonunun yayınlanacağı tarih belli oldu. Dizinin yeni sezonunun 2 parçaya bölünerek yayınlanacağı belirtildi. Netflix tarafından yapılan açıklamalara göre, 10 bölümden oluşacak final sezonu, iki parçaya bölünerek Netflix kullanıcılarına servis edilecek.

La Casa De Papel  1. Kısım, 3 Eylül’de; 2. Kısım ise 3 Aralık 2021’de yayınlanacak.

La Casa de Papel 5. sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. sezon fragmanı çıktı mı? - Resim : 2

FİNAL SEZONUNDAN İLK KARELER PAYLAŞILDI

Sevilen dizinin final sezonundan ilk kareler de paylaşıldı. Dizinin final sezonundan paylaşılan kareler, İspanya Merkez Bankası'nın hem içindeki hem de dışındaki kaosu gözler önüne seriyor. Sierra'nın saklanma yerini bulmasıyla hazırlıksız yakalanan Profesör, bankanın içinde güvende olan Lizbon... Savaş başlar. Daha fazla silah ve bir planı olmamasının çaresizliğiyle yüzleşen Çete, hayatta kalmak için bütün her şeyini ortaya koymak zorundadır.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON ÖZETİ

Ekip 100 saatten uzun süredir İspanya Merkez Bankası'nda kapalıdır. Lizbon'u kurtarmayı başarmış olsalar da aralarından birini kaybetmelerinin ardından onları karanlık zamanlar bekler. Sierra tarafından esir alınan Profesör'ün ilk defa bir kaçış planı yoktur. Tam artık başka sorun çıkamazmış gibi göründüğü sırada, şimdiye dek karşılaştıklarından çok daha güçlü bir düşman olay yerine gelir. Artık karşılarında ordu vardır. Tarihin bu en büyük soygunu sona yaklaşırken, banka hırsızlığı olarak başlayan olaylar savaşa dönüşecektir. 

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON İLK FRAGMAN 

Kaynak: Haber Global TV

La Casa de Papel Netflix La Casa de Papel 5. sezon