"Kuzgun"da sıra 18. bölümde

Barış Arduç'la Burcu Biricik'in başrolü paylaştığı Kuzgun, 18. bölümüyle ekranda. Kuzgun'la Ferman arasında savaş başlıyor, bir yandan ailesi, diğer yandan mahallesi için savaşan Kuzgun, kendini geri dönüşü olmayan bir yolun içinde buluyor...

Kuzgun'un 18. bölümündeyiz bu akşam: 

Kuzgun'un kentsel dönüşüm projesinde Ferman'la ortak olması, Kuzgun ile Ferman arasındaki savaşı resmen başlatır. Artık her arenada bu iki isim karşı karşıya gelecektir.

"Kuzgun"da sıra 18. bölümde - Resim : 1

Ferman, Kuzgun'un kendisini ortaklığa mecbur etmesinin acısını üst üste hamlelerle çıkarır. 

Önce Dila, ardından da Ferman'la önemli yüzleşmeler yaşayan Kuzgun, mahallesinin haklarını korumaya çalışırken Ferman'ın yeni teklifiyle çok zor bir karar vermek zorunda kalacaktır. 

"Kuzgun"da sıra 18. bölümde - Resim : 2

Meryem, oğlu Kuzgun'u Güneş'le bir arada görmekten mutlu olduğu için kızı evlerine yemeğe davet eder. Kuzgunların evindeki yemeğe Dila şahit olur. Bu an, Kuzgun'la Dila arasında sarsıcı bir yüzleşme yaratır. Kuzgun, Dila'nın kendisine olan aşkının bitmediğinden emin olur. 

"Kuzgun"da sıra 18. bölümde - Resim : 3

Kuzgun'la Ferman arasındaki savaş ailelere sıçrar. Bir yandan ailesi, diğer yandan mahallesi için savaşan Kuzgun, kendini farkında olmadan geri dönüşü olmayan bir yolun içinde bulur. 

"Kuzgun"da sıra 18. bölümde - Resim : 4

Senaryosu Burcu Görgün Toptaş'la Özlem Yılmaz'ın elinden çıkan Kuzgun'da Barış Arduç, Burcu Biricik, Onur Saylak, Hatice Aslan, Nilperi Şahinkaya, Ahsen Eroğlu, Caner Şahin, Aytek Şayan, Ferit Kaya, İpek Erdem, Derya Beşerlerler, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Tülay Günal başlıca rolleri üstleniyor.

"Kuzgun"da sıra 18. bölümde - Resim : 5

Ay Yapım imzalı diziyi Fikret Kadıoğlu ile Murat Aksu yönetiyor.

Barış Arduç Burcu Biricik Onur Saylak Kuzgun dizi diziler fragmanlar