"Kurşun", 4. bölümüyle ekrana geliyor

Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu'nun başrollerde olduğu dönem dizisi Kurşun, 4. bölümüyle izleyici karşısında. Yeni bölümde Leyla, babasıyla sevdiği adam arasında kalıyor. Orhan ise İstanbul'un Boğası'na giderek yaklaşıyor...

Kurşun'da sıra 4. bölümde: 

Orhan'ın hedefi, Kerim Paşa'ya ulaşmaktır. Niyeti, ondan İstanbul'un Boğası'nın geçmişini öğrenmektir. Bu arayışta adım adım Boğa'nın yükselişinin, geçmişinde sakladıklarının sırlarını çözecektir. 

"Kurşun", 4. bölümüyle ekrana geliyor - Resim : 1

Bir yandan da hapishanede Aydın üzerinden kurduğu planla Serdar'ı sıkıştırmaya devam eder. 

Leyla'yı zor durumlar beklemektedir. Gülce ile yaptığı röportaj, gazetede başına dert olur. İşten çıkartılma tehlikesiyle yüz yüze gelir. Orhan'la ilişkisi de gazetede müdürlerin kulağına çalınmıştır. Leyla, babasıyla sevdiği adam arasında kalır. 

"Kurşun", 4. bölümüyle ekrana geliyor - Resim : 2

Nuri Kargı yani İstanbul'un Boğası ise, zaaflarından yararlandığı Gülce'yi piyon olarak kullanmanın peşinde... 

Kurşun'da başlıca rolleri Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu üstleniyor. 

"Kurşun", 4. bölümüyle ekrana geliyor - Resim : 3

Most Production imzalı dizinin senaryosu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar'a ait. Kurşun'un yönetmenleriyse Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel...

Engin Altan Düzyatan dizi yerli diziler fragmanlar