"Kimse Bilmez" 26. bölüm: Uygar gitti, Manyak Nedim'i verelim!

Keremcem ile Özgü Kaya'nın başrollerde olduğu Kimse Bilmez, 26. bölümüyle izleyici karşısında. Caner Kurtaran'ın ilk kez boy göstereceği yeni bölümde bir anda ortaya çıkan Manyak Nedim, Kurtbey ile Ali'yi hedef alıyor...

Kimse Bilmez, 26. bölümüyle ekranda: 

Ali ile Sevda, nihayet Uygar'dan kurtulup tüm sorunları geride bıraktıklarını düşünerek birbirlerine sarılır ama hiç beklenmedik bir anda yeni bir isim karşılarına çıkar…  

"Kimse Bilmez" 26. bölüm: Uygar gitti, Manyak Nedim'i verelim! - Resim : 1

Ali'nin teşkilattan tanıdığı "Manyak" lakaplı Nedim, yıllar sonra yarım bıraktığı hesabı kapatmak için çıkagelir. Tek derdi birinci adam olmaktır. Manyak Nedim, Kurtbey ve Ali'nin hayatının tam orta yerine düşer. Üstelik o kadar tehlikelidir ki, ilk işi kimsenin kolay kolay ulaşamadığı Kurtbey'i sinsi bir planla vurmak olur.  

"Kimse Bilmez" 26. bölüm: Uygar gitti, Manyak Nedim'i verelim! - Resim : 2

Senaryosu Hasan Burak Kayacı'ya ait Kimse Bilmez'de Engin Hepileri geçen bölümde diziden ayrılmıştı. Caner Kurtaran, "Manyak Nedim" karakteriyle diziye dahil oldu.  

"Kimse Bilmez" 26. bölüm: Uygar gitti, Manyak Nedim'i verelim! - Resim : 3

Kimse Bilmez'de kadro şu isimlerden oluşuyor: Keremcem, Özgü Kaya, Burak Serdar Şanal, Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Ferdi Kurtuldu, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Adnan Biricik, Beran Özel, Asya Taşkın, Sevtap Özaltun ve Fatma Karanfil. 

Baba Yapım imzalı dizinin yönetmenleriyse U. Hakan Eren ile Reyhan Pekar.  

"Kimse Bilmez" 26. bölüm: Uygar gitti, Manyak Nedim'i verelim! - Resim : 4

Keremcem Özgü Kaya Kimse Bilmez Caner Kurtaran fragmanlar yerli diziler