Kendi şarkılarından oluşan "İzmir'in Kızları" oyununu ilk kez izledi, yerinde duramadı

Sezen Aksu şarkılarıyla hazırlanan müzikli oyun İzmir'in Kızları'nın önemli bir konuğu vardı pazar akşamı. Oyunu ilk kez izleyen Minik Serçe'nin heyecanı görülmeye değerdi...

İç ısıtan bir Ege kasabası, fonda Sezen Aksu şarkıları, kalplerdeyse hem neşe hem de aşk acısı… 

Most Production imzalı müzikli oyun İzmir'in Kızları, büyük ilgi görüyor.

Kendi şarkılarından oluşan "İzmir'in Kızları" oyununu ilk kez izledi, yerinde duramadı - Resim : 1

Gökçe Bahadır, Olgun Toker, Burak Sevinç, Derya Alabora, Parla Şenol, Nihan Büyükağaç ve Seda Akman'ın başrollerde olduğu İzmir'in Kızları'nın önemli bir konuğu vardı pazar günü. Sezen Aksu, ilk kez oyunu izledi. 

Kendi şarkılarından oluşan "İzmir'in Kızları" oyununu ilk kez izledi, yerinde duramadı - Resim : 2

Oyunun ardından kulise inerek oyuncularla buluşan Minik Serçe, karışık duygular içindeydi: "Son derece bizden, sıcak, sarıp sarmalayan bir Ege öyküsü izledim. Özgün, özenli ama özentisiz olması çok değerli. Karmakarışık duygular içinde seyrettim. Güldüm, ağladım... Doğal olarak üzerime anılar yağdı. Kendi söylediği şarkılara hislenen şarkıcı durumuna düşmekten dolayı biraz mahcup oldum mu; oldum. Yönetmeni ayrıca kutlamak isterim. Bir kadın yönetmenin elinden çıkması beni çok etkiledi. Senaryoyla şarkıların örgüsü de çok iyi düşünülmüştü. Prodüksiyon, oyunculuklar; hepsi çok başarılıydı. Bir kere kadınlık anlayışı çağdaş, aydınlık; öykü bizden. Daha ne olsun. Herkesin ellerine, emeğine sağlık..."

Kendi şarkılarından oluşan "İzmir'in Kızları" oyununu ilk kez izledi, yerinde duramadı - Resim : 3

Serdar Saatman'ın yazdığı, Gaye Cankaya'nın yönettiği İzmir'in Kızları, 21 ve 22 Şubat, 5, 6, 7 ve 8 Mart tarihlerinde Uniq Hall'de yeniden izleyiciyle buluşacak. 

Sezen Aksu