Kate Winslet: "Woody Allen'la çalıştığım için pişmanım, bunu yapmamalıydım"

Kate Winslet: "Woody Allen'la çalıştığım için pişmanım, bunu yapmamalıydım"

Kate Winslet, Woody Allen ile ilgili eleştirilerine bir yenisi ekledi. Allen ile çalışmaktan pişmanlık duyduğunu belirten Britanyalı aktris, "Bunu yapmamalıydım," dedi...

Vanity Fair dergisine verdiği röportajda Woody Allen ile Roman Polanski'ye film dünyasında halen gösterilen saygının utanç verici olduğunu söylemişti Kate Winslet.

Birkaç gün sonra eleştirilerini daha ileri taşıdı.

Bu kez Variety röportajında doğrudan Allen'a hedef aldı.

Önceki demecine atıf yaparak 2017 tarihli Allen filmi Wonder Wheel'de yönetmenle çalışmaktan pişmanlık duyduğunu söyledi. 

Kate Winslet: "Woody Allen'la çalıştığım için pişmanım, bunu yapmamalıydım" - Resim : 2

Kate Winslet ile Woody Allen, Wonder Wheel'in çekimleri sırasında...

"Öğrenir, büyür ve değişiriz," diyen Winslet, şöyle devam etti: "Vanity Fair'e söylediğim doğrudur. Pişmanım, pişmanlık duyuyorum. Wonder Wheel'in halkla ilişkiler çalışmaları sırasında belki de filmde hiç olmamam gerektiğinin farkına vardım. Benim için dikkate değer olan, bunların bu sektörde onyıllardır övülen ve sırtlarını okşanan bireyler olması. Ve böylece biz oyunculara bu isimlerle çalışmanın iyi olacağı fikri aşılandı. Ama şimdi, sadece 'Yapmamalıydım' diyebileceğimi hissediyorum."

Kate Winslet: "Woody Allen'la çalıştığım için pişmanım, bunu yapmamalıydım" - Resim : 3

Evlatlık kızı Dylan Farrow, 90'lı yıllarda, henüz 7 yaşındayken Woody Allen'ın tacizine uğradığını iddia ediyor. Allen, suçlamayı reddediyor...

Kate Winslet Woody Allen