"Kardeş Çocukları"nda sıra 18. bölümde

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu'nun başrollerde olduğu Kardeş Çocukları, yeni sezonuna yeni gününde başlıyor. Artık salı akşamları ekrana gelecek dizinin 18. bölümünde kartlar yeniden dağıtılıyor...

Kardeş Çocukları, bundan böyle salı akşamları izleyici karşısında olacak. Yeni sezonun ilk bölümünde öykü nasıl ilerliyor birlikte bakalım: 

Herkesin hayatını değiştiren karanlık günün ardından aylar geçmiş, Ümran, Yıldırım'a karşı duyduğu derin vicdan azabıyla Karalılar'daki çilehanesine kapanmış gün doldurmaktadır.

"Kardeş Çocukları"nda sıra 18. bölümde - Resim : 1

Boşanmak için gün sayan Umay, artık hedefine kilitlenmiş, özgür ve güçlü bir kadın olarak Hayat'a kızım deyip Yıldırım'ı kazanacağı güne yürümektedir. 

Umay, geleceğe doğru sağlam adımlar attığını sanırken Ümran'ın kapısını çalan sürpriz ziyaretçi, düşman kardeşlerin yürüdükleri yolu değiştirmek üzeredir. 

"Kardeş Çocukları"nda sıra 18. bölümde - Resim : 2

Ümran'ın yazdığı mektubu okuyup Hayat'la ilgili tüm gerçeği öğrenen Rezzan, Ümran'a hiç beklemediği anda el uzatır ama ondan sakladığı çok tehlikeli bir sırrı vardır. 

"Kardeş Çocukları"nda sıra 18. bölümde - Resim : 3

Saner Ailesi ile sarsıcı bir geçmişe sahip güçlü ve tekinsiz iş insanı Adnan Harmancı, kızı İdil'in ölümünün hesabını sormak üzere Yıldırım ve Yıldırım'ın değdiği herkesin hayatına girer. 

Hayat, teyzesinin oğlu olduğu yalanına inanarak Savaş tarafından oyuna dahil edilmiştir. 

Savaş, Hayat'ı Umay'a karşı elini güçlendirmek için kullanmak isterken ona olan duygularının değişmesiyle köşeye sıkışmış durumdadır. 

"Kardeş Çocukları"nda sıra 18. bölümde - Resim : 4

Annesinin bir an önce İstanbul'a geri dönmesini isteyen Hayat'ın karşısına çıkan gizemli yabancı, Savaş ile Hayat arasındaki dengeleri iyice sarsarken Ümran'ın Rezzan'ın uzattığı eli tutmasıyla, kartlar herkes için silbaştan dağılır ve herkes için yepyeni bir dönem başlar. 

Kardeş Çocukları'nda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Cem Davran, Alara Turan, Engin Alkan, Evrim Doğan, Elif Çakman, Handan Yıldırım, Berkay Hardal ve Batuhan Ekşi başlıca rolleri üstleniyor.

"Kardeş Çocukları"nda sıra 18. bölümde - Resim : 5

Kadroya tecrübeli oyuncu Cem Davran'ın da Adnan Harmancı karakteriyle katıldığını belirtelim. 

Senaryosu Sırma Yanık'a ait Gold Film imzalı dizinin yönetmeniyse Çağatay Tosun...

"Kardeş Çocukları"nda sıra 18. bölümde - Resim : 6

Mehmet Aslantuğ Ayça Bingöl Nur Fettahoğlu Afra Saraçoğlu Cem Davran Kardeş Çocukları yeni sezon dizi diziler fragmanlar