Kaptan Jack Sparrow, yeni "Karayip Korsanları"nda olmayacak

Kaptan Jack Sparrow, yeni "Karayip Korsanları"nda olmayacak

Yeni Karayip Korsanları filmi, yeni bir aşamada. Son dönemin en iyi işlerinden Chernobyl'in yaratıcısı Craig Mazin ile anlaşıldı. Kaptan Jack Sparrow yani Johnny Depp ise yeni filmde yer almayacak...

2003'te Siyah İncinin Laneti ile (The Curse of the Black Pearl) başlayan Karayip Korsanları serüveni, yeni bir aşamaya giriyor. Serinin altıncı filmi yolda ve yeni filmde ilk beş filmin ana kahramanı Kaptan Jack Sparrow'u canlandıran Johnny Depp yer almayacak. 

Kaptan Jack Sparrow, yeni "Karayip Korsanları"nda olmayacak - Resim : 1

Toplam 4,5 milyar dolarlık gişesiyle tüm zamanların en çok kazandıran serileri arasında yer alan Karayip Korsanları'nda yeni film, geçen yıl Deapool'un yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick'e sipariş edilmişti ancak ikili sonradan projeden ayrıldı.

Projeyi devralan isim, son dönemin en çok konuşulan işlerinden HBO dizisi Chernobyl'in yaratıcısı Craig Mazin. Mazin, öyküyü serinin demirbaş senaristlerinden Ted Elliott ile şekillendirecek. 

Kaptan Jack Sparrow, yeni "Karayip Korsanları"nda olmayacak - Resim : 2

Disney, Jerry Bruckheimer'ı da yapımcı olarak yeniden kadroya katmak istiyor ama henüz anlaşma sağlandığına dair bir bilgi yok. 

Karayip Korsanları Craig Mazin Johnny Depp