"Kaçak" yeniden çekiliyor, başrolde Kiefer Sutherland ile Boyd Holbrook var

"Kaçak" yeniden çekiliyor, başrolde Kiefer Sutherland ile Boyd Holbrook var

Kaçak, yıllar sonra bir kez daha ekranı ziyaret edecek. Video platformu Quibi için çekilecek dizide Kiefer Sutherland ile Boyd Holbrook başrollerde...

60'ların popüler dizilerinden Kaçak (The Fugitive), 1993'te Harrison Ford ve Tommy Lee Jones ile beyazperdeye taşındığında büyük sükse yapmıştı. Karısını öldürmekle suçlanan Dr. Kimble'ın kendini temize çıkarmak ve masumiyetini kanıtlamak için verdiği mücadele soluksuz izlenmişti. 

"Kaçak" yeniden çekiliyor, başrolde Kiefer Sutherland ile Boyd Holbrook var - Resim : 1

Kaçak, yıllar sonra bir kez daha ekranı ziyaret etmeye hazırlanıyor. 

Yeni video platformu Quibi için çekilecek dizide Tommy Lee Jones'un canlandırdığı dedektif karakterini Kiefer Sutherland oynayacak. Peşinde olduğu masum kaçaksa Boyd Holbrook ile hayat bulacak. 

"Kaçak" yeniden çekiliyor, başrolde Kiefer Sutherland ile Boyd Holbrook var - Resim : 2

Dizinin yönetmeni ve yapımcısı, daha önce 24'da Sutherland ile çalışan Stephen Hopkins.

Öykü temelde aynı ama bu kez Dr. Kimble'ın yerinde mavi yakalı Mike Ferro yer alıyor: Los Angeles metrosunda bir bomba patlar. Mike Ferro, trendedir. Karısı ve 10 yaşındaki kızının hayatından endişe etmektedir. Sonrası onun için kâbus olur. Yanlış bir delil üzerine yayılan sosyal medya paylaşımları yüzünden Mike, saldırıdan sorumlu tutulur. Masum olduğunu kanıtlayıp gerçek suçluyu bulmak zorundadır. Dedektif Clay Bryce ise (Kiefer Sutherland) peşindedir...

Yayın dünyasının son dönemde en çok konuşulan yapılarından Quibi, 7-15 dakika uzunluktaki bölümlerden oluşan diziler yayınlayacak. Platform, Nisan 2020'de açılıyor.

kaçak Quibi Kiefer Sutherland Boyd Holbrook