Justin Theroux, Apple TV+ için çekilecek "The Mosquito Coast"ta başrolü üstlenecek

Justin Theroux, Apple TV+ için çekilecek "The Mosquito Coast"ta başrolü üstlenecek

Justin Theroux, Apple TV+ için çekilecek The Mosquito Coast'ta başrolü üstlenecek. Dizinin uyarlanacağı kitap, aktörün amcasının imzasını taşıyor. Romanın Harrison Ford'un oynadığı 1986 tarihli filme konu olduğunu hatırlatalım.

Harrison Ford, Helen Mirren ve çok genç yaşta aramızdan ayrılan River Phoenix'in başrolleri üstlendiği 1986 tarihli Peter Weir (Ölü Ozanlar Derneği, The Truman Show) filmi The Mosquito Coast (Sivrisinek Sahili), Harrison Ford'un kariyerinde ayrı bir yeri olan yapımlardan.

Meraklısı için de ufuk açıcı bir film ama o dönemde kadrosu ve kamera arkası ekibinin gücüne rağmen beklediği ilgiyi görmediği de bir gerçek.

Justin Theroux, Apple TV+ için çekilecek "The Mosquito Coast"ta başrolü üstlenecek - Resim : 1

Filmin uyarlandığı Paul Theroux romanı, bu kez Apple TV+ için çekilecek bir TV dizisiyle gündemde. 

Başrolde yani Harrison Ford'un yerinde son olarak Maniac'ta izlediğimiz Justin Theroux var. İlginç bir tesadüf; aktör, amcasının 1981'de yazdığı romandan uyarlanacak dizide rol alacak. 

Justin Theroux, Apple TV+ için çekilecek "The Mosquito Coast"ta başrolü üstlenecek - Resim : 2

Dramanın arkasındaki isimse Luther'ın yaratıcısı Neil Cross.

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç ile tanınan Rupert Wyatt'ın yöneteceği Sivrisinek Sahili, Allie Fox ve ailesinin öyküsünü anlatıyor. Fox, ABD'de  yaşayan bir bilim insanıdır. Değerlerin hızla kaybolması ve çalışmalarında hiç destek görmemesi üzerine ailesini de yanına alarak Honduras'taki Sivrisinek Sahili'ne gider. Ancak oraya alışma süreci zor olacaktır...

Apple TV+ platformu, 1 Kasım'dan itibaren yayında olacak, hatırlatalım...

Apple TV + Apple TV Plus dizi Harrison Ford