Justin Bieber, kendisini cinsel tacizle suçlayan kadınlara 20 milyon dolarlık iftira davası açtı

Justin Bieber, kendisini cinsel tacizle suçlayan kadınlara 20 milyon dolarlık iftira davası açtı

Justin Bieber yalanlamayla yetinmedi, sözünü tutup kendini cinsel tacizle suçlayan kadınlar aleyhinde iftira davası açtı. Kanadalı şarkıcı, kadınların her birinden 10 milyon dolar talep ediyor...

Önce çeşitli faturalarla bahsi geçen tarihlerde nerede olduğunu belgeleyip hakkındaki iddiaları sert bir dille yalanladı, ardından sözünü tutup o kadınları dava etti. 

Justin Bieber, sosyal medya üzerinden şarkıcının tacizine uğradıklarını iddia eden kimliği açıklanmayan iki kadına karşı iftira ve hakaret davası açtı.

Twitter'da Danielle ismini kullanan kadınlardan ilki, Bieber'ın 9 Mart 2014'te Austin, Teksas'taki bir müzik etkinliğinin ardından onu ve arkadaşlarını kaldığı Four Seasons Otel'e çağırdığını, daha sonra oteldeki bir odada kendisini taciz ettiğini yazmış, ardından paylaşımını silerek hesabını da kapatmıştı.

Şarkıcı, belgelerle Four Seasons'da hiç kalmadığını kanıtladı. Bieber, o dönem sevgilisi olan Selena Gomez'le kiraladıkları bir evde konakladığını belgeledi. 

Kadi isimli diğer kullanıcıysa 5 Mayıs 2015'te New York'taki bir otelde saldırıya uğradığını iddia etmişti. Bieber, bu iddianın da gerçeklerle alakası olmadığını belirtti. Kadi, Bieber'ı otel dışında bekleyen hayranlarından biri olduğunu söylese de şarkıcı onunla hiç karşılaşmamış. 

Kanadalı şarkıcı, ismini kötüye çıkarmakla suçladığı iki kadından 10'ar milyon dolar tazminat istiyor...

 

cinsel taciz