Jimin'e benzemek için 12 ameliyat olup öldüğü söylenen Saint Von Colucci diye biri gerçekten var mı?

Jimin'e benzemek için 12 ameliyat olup öldüğü söylenen Saint Von Colucci diye biri gerçekten var mı?

Kanadalı oyuncu ve müzisyen Saint Von Colucci'nin 12 estetik ameliyatın ardından 22 yaşında hayatını kaybettiği iddia edildi. Ancak Von Colucci diye birinin varlığına dair hiçbir iz bulunamadı.

Ünlü K-Pop grubu BTS'nin şarkıcısı Jimin'e benzemek için 12 estetik ameliyat geçiren 22 yaşındaki Kanadalı oyuncu ve müzisyen Saint Von Colucci'nin çene implantının enfeksiyon kapması sonucu hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Genç yaşta hayata gözlerinin yuman Von Colucci'nin peş peşe olduğu ameliyatlar sonrası ciddi sağlık sorunlar yaşadığı bildirildi.

İddiaya göre Von Colucci, 2019 yılında Güney Kore'ye taşındı. Burada Jimin'e benzemek için 200 bin dolar harcayarak bir dizi ameliyat oldu. Amacının Jimin'i canlandıracağı bir dizide oynamak olduğu iddia edildi.

BÖYLE BİRİNİN VARLIĞI ŞÜPHELİ

Öte yandan hiçbir sosyal medya hesabı olmayan, herhangi bir şarkısı bulunmayan, oynadığı bir dizi ya da film bilinmeyen Von Colucci'nin gerçekliği de tartışma yarattı. 'Ölüm' haberi yerli yabancı birçok sitede yer aldı.

Haberin yapay zekayla uydurulmuş olabileceği belirtiliyor. Von Colucci'nin temsilcisi, haberin kaynağı olarak gösteriliyor. Adı Eric Blake olarak belirtilen temsilci Von Colucci'nin Pretty Lies adlı bir dizide oynadığını, dizinin de ABD'de bu yılın sonlarında yayınlanacağını iddia etti. Ancak başka bilgi vermeyi reddetti. Independent haberi ne doğrulayabildiklerini ne de yalanlayabildiklerini yazdı. Biz de yaptığımız aramalarda bu kişinin geçmişine dair hiçbir bilgiye ulaşamadık.

Kaynak: Diğer

Jimin BTS hayatını kaybetti 2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler