Iron Maiden'ın vokalisti koronavirüsüne yakalandı

koronavirüs
Iron Maiden'ın vokalisti koronavirüsüne yakalandı

Dünyaca ünlü heavy metal grubu Iron Maiden'ın vokalisti Bruce Dickinson koronavirüse yakalandı. Dickinson, Rolling Stone'a verdiği röportajda, iki aşısını da olmasına rağmen koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını belirtti.

Iron Maiden’ın vokalisti Bruce Dickinson'ın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. İki doz aşı olmasına rağmen pozitif olan Dickinson, "Aşı yaptırmamış olsaydım, başım ciddi belaya girebilirdi, bundan hiç şüphem yok" diyerek aşı olma çağrısında bulundu.

63 yaşındaki Dickinson, kısa süre önce İngiltere'de çıktığı solo sohbet turnesinin son iki etkinliğini, ekipten birinin hastalanması nedeniyle iptal etmişti. Nezle belirtileri gösterdikten sonra testi yaptırdığını ifade eden Dickinson, "Aşı yaptırmamış olsaydım başım ciddi belaya girebilirdi bundan hiç şüphem yok" dedi.

Konserlere gitmek isteyenlere aşı şartı getirilmesini doğru bulmadığını belirten müzisyen, aşının konserler için değil sağlık için bir gereklilik olduğunun vurgulanması gerektiğini söyledi.

Dickinson, "Unutulmaması gerekir ki, iki aşınızı yaptırmış olsanız bile Kovid-19 kapabilir ve aşılanmamış diğer insanlara virüsü bulaştırabilirsiniz. Bu dünyada insanları öldüren kanser, obetize, sıtma gibi birçok şey var. Yani bir noktada, bununla yaşamak zorunda kalabiliriz. Ve eğer bununla yaşayacaksak, o zaman aşınızı yaptırın" ifadelerini kullandı.

THE OFFSPRİNG AŞI OLMAYAN DAVULCUSUNU TURNEYE ALMADI

Amerikan rock grubu The Offspring'in davulcusu Pete Parada, aşı olmayı reddettiği için grubun ABD turnesinden çıkarıldığını söylemiş, Pete Parada yaptığı açıklamada nadir görülen otoimmün bozukluğu nedeniyle doktorunun kendisine aşı olmayı tavsiye etmediğini bu yüzden de aşı olmayı reddettiğini söylemişti.

 

Kaynak: Haber Global TV

Iron Maiden Bruce Dickinson koronavirüs