İki konser, iki kalp krizi: İki müzisyen birden hayatını kaybetti

2022'de hayatını kaybeden ünlüler Hayatını kaybetti
İki konser, iki kalp krizi: İki müzisyen birden hayatını kaybetti

Arjantinli rock'çı Bin Valencia ve İspanyol şarkıcı Andres Pancho ayrı ayrı konserlerde kalp krizi geçirdi. Bin Valencia sahnede ölürken Pancho ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

HABER GLOBAL - Arjantinli rock'çı Bin Valencia, eşi ve 2 çocuğuyla birlikte kurduğu Sirio grubuyla konser verdiği sırada hayatını kaybetti.

Almaferte grubunun eski davulcusu Bin Valencia, yeni grubu Sirio ile La Quadra Rock Club'da verdiği konser verdiği sırada hayatını kaybetti.

İki konser, iki kalp krizi: İki müzisyen birden hayatını kaybetti - Resim : 1

2011'de kurulan ve 2016'da dağılan Almafuerte grubunun davulcusu olarak tanınan Bin Valencia, daha sonra eşi ve iki çocuğuyla birlikte Sirio grubunu kurmuştu.

Valencia'nın sahnede ölüm nedeni açıklanmadı. Ancak meslektaşları, kalp krizi geçirdiği yorumunda bulundu. Ölüm nedeni otopsisinin ardından netleşecek.

Bir ölüm haberi de Sevilla'dan

Öte yandan İspanya'nın Sevilla kentinde Antiheroes Rock Band'in verdiği konser sırasında grubun 50 yaşındaki solisti Andres Pancho, kalp krizi geçirdi. Pancho, kaldırıldığı Virgel del Rocio Üniversite Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

İki konser, iki kalp krizi: İki müzisyen birden hayatını kaybetti - Resim : 2

Muelle de La Sal'da gerçekleşen olayda konser devam ederken saat 23:20 sırasında gelen ihbar üzerine konser yerine giden sağlık görevlileri Pancho'yu canlı olarak hastaneye yetiştirmeyi başardı. Ancak Pancho hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak: Haber Global TV

2022'de hayatını kaybeden ünlüler hayatını kaybetti kalp krizi