İçimizden Biri 3. Bölüm Full İzle - 26 Eylül 2021

İçimizden Biri 3. Bölüm Full İzle - 26 Eylül 2021

Show TV'nin yeni dizisi İçimizden Biri'nin 3. bölümü 26 Eylül Pazar günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. İçimizden Biri dizisinin 3. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İçimizden Biri 3. Bölüm izle. 

İçimizden Biri dizisinin 3. bölümü Show TV ekranlarından 26 Eylül Pazar günü yayınlandı.

İÇİMİZDEN BİRİ 3. BÖLÜMDE NE OLDU?

Hünkar’ın işkencelerine karşı bile dimdik duran aşkı hiçbir şey sarsmayacak zannedilirken genç aşıklar asıl yarayı hiç tahmin etmedikleri bir yerden, içerden alacaklardır.

Havva, en mutlu anında gelen acı haberle neye uğradığını şaşırmış, adeta dünyası yıkılmıştır. Olanlardan dolayı kendini suçlamaktadır. Ama hiçbir şey genç aşıkları ayıramamaktadır. Kendilerine de aşklarına da sonsuz güven duymaktadırlar. Havva da bu yüzden babasına resti çeker. Hünkar Adam’a naparsa yapsın Adam pes etmeyecek, “içimizden biri olmayı başaracaktır. Ama Havva’nın yazdığı açık çek, en çok Adam’ı zor durumda bırakır. Hünkar, eline geçen bu kozu sonuna kadar kullanacak, intikamını almak için elinden geleni yapacaktır. Hünkar’ın işkencelerine karşı bile dimdik duran aşkı hiçbir şey sarsmayacak zannedilirken genç aşıklar asıl yarayı hiç tahmin etmedikleri bir yerden, içerden alacaklardır. Havva, en savunmasız olduğu yerden bir tehditle karşı karşıyadır.

İÇİMİZDEN BİRİ 2. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Havva’nın pimini çekip iki ailenin tam ortasına bıraktığı bomba haber, başta Adam olmak üzere herkeste şok etkisi yaratmıştır. Hünkar’ın Adam’ı damat olarak kabul etmekten başka şansı yoktur. Yani Havva ve Adam öyle zannetmektedir.

Halbuki Hünkar’ın bu evliliğe onay vermeye asla niyeti yoktur. Adam’a yaptıklarının bedelini bir bir ödetecektir. Havva için önce dininden vazgeçen Adam’ın vazgeçecekler listesi oldukça kabarıktır. Ama onun için bunların hiçbirinin önemi yoktur, tek istediği Havvayla evlenmektir. Bunun için her türlü eziyete razıdır.

Havvayla Adam, yalnızca tek bir düşmanla, tek bir cepheyle savaştıklarnı zannederken gizli açılmış cephelerden bihaberlerdir. Çünkü genç aşıklara karşı açılan savaşta Eva da güçlü bir taraf haline gelmiştir. Aşıklarımızın işi, öncekinden çok daha zordur. Birbirlerine olan aşklarından aldıkları güçle her cephede savaşacağına inanan Havva ile Adam; her türlü hamleye hazırdırlar. Dış güçlere karşı kenetlenen genç aşıklar, hiç ummadıkları bir yerden, içerden gelen bir darbeye karşı da hazırlıklı olabilecekler midir?

İÇİMİZDEN BİRİ DİZİSİNİN KONUSU

Bir Türk'le bir İrlandalı’nın; bir Müslümanla bir Hristiyan’ın birbirine aşık olması, onlara göre normal olsa da bunu Adam’ın papaz olan babasına, Havva’nın hacı olan babasına anlatmak hiç kolay olmayacaktır. Genç aşıklar, ailelerinin neler yapabileceğini gördüğünde ise yöntem değiştirmeye karar verirler. İzin almayacak, emrivaki yapacaklardır. Fakat bu plan, başta bunu kurgulayanlar olmak üzere herkes için sürpriz bir finalle sonuçlanacaktır. Havva ile Adam, artık kendilerinin bile tahmin edemedikleri bir yola girmişlerdir. Neyi kazanıp neyi kaybedecekleri konusunda ise hiçbir fikirleri yoktur.

DİZİ EKİBİ

Yapımcılığını Süreç Film'in, genel hikâye, senaryo ve yönetmenliğini ise Ersoy Güler'in üstlendiği 'İçimizden Biri'nin başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek yer alıyor. Onlara Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

İÇİMİZDEN BİRİ 3. BÖLÜM İZLE

Show TV'de 26 Eylül günü yayınlanan İçimizden Biri dizisinin 3. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

İÇİMİZDEN BİRİ 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

İçimizden Biri yeni bölüm izle İçimizden Biri dizisi dizi haberleri show tv dizileri dizi izle show tv izle bedava dizi izle İçimizden Biri dizisi show tv İçimizden Biri son bölüm izle