İBB'nin "Sen Evde Kal Biz Sana Geliriz" kampanyasında bu ay

koronavirüs
İBB'nin "Sen Evde Kal Biz Sana Geliriz" kampanyasında bu ay

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs günlerinde "Sen Evde Kal Biz Sana Geliriz" sloganıyla başlatığı kültür-sanat faaliyetlerine yenilerini ekliyor. Nisan ayı programı, dolu dolu içeriğiyle sanatseverler ve çocukların karşısında...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, "Sen Evde Kal Biz Sana Geliriz" sloganıyla başlatığı kültür-sanat etkinliklerini, online olarak sanatseverlerle buluşturuyor.

Nisan ayı boyunca hem yetişkinler hem de çocuklar için birçok etkinlik, Kültür Daire Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından ve YouTube kanalından yayınlanacak. 

Çocuklar için masal saati, atölye çalışmaları ve tiyatro oyunlarının yer aldığı programda yetişkinler için ''Tadımlık Konser'' başlığıyla mini konserlerle arşiv konser kayıtları, belgesel gösterimleri ve sanatçılardan kitap-film önerilerinin yer aldığı ''Günün Tavsiyesi'' ve "Gezgin Söyleşileri" gibi bölümler bulunuyor. 

İBB Kültür Daire Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da online etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. 23 Nisan haftasında çocuklar için opera, tiyatro, film gösterimi, konser ve söyleşiler gerçekleştirmek için çalışmalar sürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi koronavirüs İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı