Harry Potter hayranlarının beklediği Hogwarts Legacy ne zaman piyasaya çıkacak?

Kültür Sanat haberleri
Harry Potter hayranlarının beklediği Hogwarts Legacy ne zaman piyasaya çıkacak?

Harry Potter serisi milyonlarca insan tarafından izlenmiş beğenilmişti. Harry Potter hayranlarının beklediği Hogwarts Legacy oyunu için geri sayım başladı. Hogwarts Legacy'i bekleyen Potter severler, oyunun ne zaman piyasaya sürüleceğini araştırırken; Hogwarts Legacy'den ilk oynanış videosu geldi.

Büyük hayranı olmayan çok geniş bir kitle için dahi, filmlerin hikayesi de, içinde geçtiği kurgu evren de bir hayli keyifli. Hogwarts'tan gelecek mektubu bekleyen, acaba patronus hayvanım ne olurdu ya da seçmen şapka beni nereye yerleştirirdi gibi düşüncelere sahip olanlar için Harry Potter evreni şimdiye kadar neredeyse her platformda çeşitli oyunlarla karşımıza çıktı.

HOGWARTS LEGACY ÇIKTI MI?

Hogwarts Legacy'nin ilk oynanış videosunun yayınlanmasından sonra "Hogwarts Legacy çıktı mı?" ve "Hogwarts Legacy ne zaman çıkacak?" gibi sorular arama motorlarında aratılmaya başlanmış durumda. Peki, Hogwarts Legacy ne zaman oyunseverlerle buluşacak.

Hogwarts Legacy oyunu henüz çıkmadı. Hogwarts Legacy, PC, PS4, PS5 , Xbox One ve Xbox Series konsolları için 2022 yılının sonunda gelecek.

HOGWARTS LEGACY KONUSU

Avalanche Software tarafından geliştirilmiş olan Hogwarts Legacy'de oyuncular, kendilerini 1800'lü yılların sonlarında Hogwarts'ta buluyorlar. Büyüler öğrenecekleri, iksir yapacakları, 'fantastik canavarlarla' tanışacakları ve süpürgelerine de atlayıp uçabilecekleri bu kurgusal oyunda aynı zaman içerisinde oyuncular, etkileşime geçecekleri büyük bir 'dünya' da elde edecekler. Tabii ki oyun 1800'lü yıllarda geçtiği için, seriden bildiğimiz karakterlerin yalnızca ufak bir kısmıyla karşılaşacağız.

Kaynak: Haber Global TV

harry potter PS4 PS5