"Hercai" 38. bölüm: Azize Aslanbey, intikamını almak için Şadoğlu Konağı'na gider ve...

Hercai, 38. bölümüyle seyirci karşısında bu akşam. Reyyan, Miran'dan bir karar vermesini istiyor. Miran, babaannesiyle yüzleşiyor. Azize Aslanbey, intikamından vazgeçen Miran'ın kararı karşısında ne yapacak?

Hercai'de sıra 38. bölümde: 

Reyyan, gizemli bir kişi tarafından kurtarılır ama gizemli kişinin ardında bıraktığı iz Miran'ın şüphelenmesine yol açar.

"Hercai" 38. bölüm: Azize Aslanbey, intikamını almak için Şadoğlu Konağı'na gider ve... - Resim : 1

Yaşananlardan sonra babasıyla bir kez daha yüzleşen Reyyan, gerçeği kabul etmekte zorlanırken Miran'ın desteğiyle ailesinden uzak kalamayacağının farkına varır. Ancak gerçeği kabul etmesi gereken tek kişi o değildir. Reyyan, gelecekleri için Miran'dan bir karar vermesini ister.

"Hercai" 38. bölüm: Azize Aslanbey, intikamını almak için Şadoğlu Konağı'na gider ve... - Resim : 2

Bunca yıl babaannesi tarafından başka bir hayatı yaşamaya zorlanan Miran, verdiği özgürlük savaşında galip gelir ve Azize Aslanbey'e intikamdan vazgeçtiğini söyler. Bunun üzerine Azize Aslanbey, intikamını kendi elleriyle almak için Şadoğlu Konağı'na gider ve...  

"Hercai" 38. bölüm: Azize Aslanbey, intikamını almak için Şadoğlu Konağı'na gider ve... - Resim : 3

Mia Yapım imzalı Hercai'de Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Macit Sonkan, Gülçin Santırcıoğlu, Oya Unustası, İlay Erkök, Tansu Taşanlar, Duygu Yetiş, Ahmet Kayakesen ve Güven Hokna başlıca rolleri üstleniyor.  

"Hercai" 38. bölüm: Azize Aslanbey, intikamını almak için Şadoğlu Konağı'na gider ve... - Resim : 4

Hercai