"Hercai", 18. bölümüyle izleyici karşısında

Akın Akınözü ile Ebru Şahin'in başrollerde olduğu Hercai, 18. bölümüyle ekranda. Yeni bölümde Reyyan'ın cesur hamlesiyle geçmişin sırları gün yüzüne çıkarken Azize Aslanbey, Miran'ı en hassas noktasından vurmak için harekete geçiyor...

Hercai'de sıra 18. bölümde:

Azize Aslanbey, Miran'a Reyyan'ın kendisiyle Azat'ın hayatı için evlendiğini söylemiş ve Reyyan'ın nottan bahsetmesi üzerine zor durumda kalmıştır. 

"Hercai", 18. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 1

Son olanlar, Reyyan ile Miran'ın birbirlerine duyduğu aşk ve güveni güçlendirirken hırs içindeki Azize'nin Miran'ın sorusuna vereceği yanıt, bundan sonra yaşanacakların kaderini değiştirir. 

"Hercai", 18. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 2

Bugüne kadar Azize Aslanbey yüzünden kimsenin konuşmaya cesaret edemediği gerçekler Reyyan'ın cesur hamlesiyle gün yüzüne çıkmaya başlar. Geçmişin sırları bir bir ortaya dökülürken Reyyan'ın yüreğine bir umut doğar: Miran, gerçekleri öğrenip intikamdan vazgeçecektir ama Azize Aslanbey, Miran'ı en hassas noktasından vurmak için harekete geçer.

"Hercai", 18. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 3

Berfu Ergenekon, Berşan Tan ve Pelin Gülcan'ın senaryosunu kaleme aldığı Hercai'de kadro şu isimlerden oluşuyor: Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Macit Sonkan, Gülçin Santırcıoğlu, Oya Unustası, İlay Erkök, Tansu Taşanlar ve Duygu Yetiş. 

Mia Yapım imzalı dizinin yönetmeniyse Cem Karcı...

Akın Akınözü Ebru Şahin Hercai Reyyan Miran yerli dizi dizi fragmanlar