Henry Cavill'in 'Supermen' macerası sona erdi

Kültür Sanat haberleri
Henry Cavill'in 'Supermen' macerası sona erdi

James Gunn'ın Supermen ile ilgili son açıklamasının ardından Henry Cavill, umudun sembolü olarak rolüne geri dönmeyeceğine dair üzücü haberi hayranlarına iletti. Cavill, bir sosyal medya gönderisinde "Pelerin giyme sıram geçti" yazdı.

Henry Cavill, sosyal medya hesanından DCEU'ya Superman olarak dönmeyeceğini duyurdu.

DC'nin Sinematik Evreni'ni başlatan Man of Steel filminin kahramanı Superman'i canlandıran Henry Cavill'in geçtiğimiz aylarda gelen yeni film müjdesinin ardından kesin bir şekilde Superman'i bir daha canlandırmayacağı açıklandı.

Henry Cavill'in 'Supermen' macerası sona erdi - Resim : 1

Cavill, 5 yıl sonra rolüne döneceğini iki ay önce duyurmuş ve hayranlarını sevindirmişti. Ancak bu dönüşün gerçekleşmeyeceği ortaya çıktı.

Cavill şöyle yazdı: "Stüdyo tarafından, işe alınmalarından önce Ekim ayında geri döndüğümü duyurmamı söyledikten sonra, bu haber pek kolay değil, ama hayat bu. Nöbetçi değişimi olan bir şey. Buna saygı duyuyorum. Pelerin takma sıram geçti ama Supermen'in temsil ettiği şey asla geçmeyecek."

Oyuncu, son dönemde Enola Holmes'un devam film, Black Adam filmindeki küçük sahnesi ve The Witcher dizisinden ayrılışıyla gündeme gelmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Henry Cavill süpermen kültür sanat haberleri