"Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları"nın yeni vizyon tarihi belli oldu

Hababam Sınıfı serisinin yeni filmi Yaz Oyunları, koronavirüs salgını yüzünden vizyona girememişti, yeni gösterim tarihi belli oldu. Kuzey Kıbrıs'ta geçen film, yeni bir erteleme daha olmazsa 20 Kasım'da seyirciyle buluşacak...

Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eserinden uyarlanan Hababam Sınıfı serisinin yeni filmi Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları'nın yeni vizyon tarihi 20 Kasım olarak açıklandı.

Geçen ay gösterime girmesi planlanan yapımın sinemalara gelişine koronavirüs salgını engel olmuştu.

Çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapılan filmde Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Hakan Meriçliler ve Öykü Çelik, başlıca rolleri üstleniyor. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Mehmet Ali Erbil de sürpriz bir karakteri canlandırıyor. 

Giray Altınok, Muammer Tali ve Levent Çimen'in senaryosunu yazdığı, Doğa Can Anafarta'nın yönettiği Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları'nın konusu şöyle:

"Kıbrıs'ta her yıl düzenlenen liselerarası geleneksel yaz oyunlarına bu kez Özel Çamlıca Lisesi katılma hakkı kazanır. Okulun sahibi Pinti Lütfullah, yarışma için fen bölümünden dört öğrenci seçer. Fakat Hababam'ın planı devreye girer ve bu dört öğrencinin yerine Yakışıklı, Racon, Format ve Dede, uçaktaki yerini alır. Tek amaçları güzel bir tatil geçirmek olan Hababam için bu yarışma, arkadaşlık ve dayanışmanın değerini anladıkları unutulmaz bir maceraya dönüşecektir...

Hababam Sınıfı koronavirüs