"Güvercin" 8. bölüm: Gitmek mi zor yoksa kalmak mı?

Başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila Ada'nın paylaştığı Güvercin, 8. bölümüyle ekranda bu akşam. Yeni bölümde hayatının yalanlar üzerine kurulu olduğun öğrenen Kenan yollara düşüyor. Zülüf, ne yapacak?

Güvercin'de sıra 8. bölümde: 

"Güvercin" 8. bölüm: Gitmek mi zor yoksa kalmak mı? - Resim : 1

Kenan, süt annesi bildiği İsmihan'ın gerçek annesi olduğunu, Kevsa'nınsa kendisini hiçbir zaman sevmediğini öğrenmiştir. Bütün yaşamı yalanlar üzerine kurulmuştur. Artık hayatını başka bir yerde sürdürmeye karar verir. Zülüf'ten kendisiyle birlikte gelmesini ister ama Zülüf, evliliklerinin bir töre evliliği olduğunu, ailesini geride bırakıp gelemeyeceğini söyleyerek onun teklifini reddeder. Kenan, bütün bu duygularla İstanbul'a, oradan da yurt dışına gitmek üzere yola koyulur.

"Güvercin" 8. bölüm: Gitmek mi zor yoksa kalmak mı? - Resim : 2

Zülüf, içi parçalanarak eve dönerken Kenan'ın yaşadıklarını öğrenip onun neden her şeyi geride bırakıp gitmek istediğini anlar. İsmihan hakkında öğrendiği başka bir gerçekle Zülüf'ün üzerine büyük bir sorumluluk binecek, genç kadın önemli bir karar vermek zorunda kalacaktır...

"Güvercin" 8. bölüm: Gitmek mi zor yoksa kalmak mı? - Resim : 3

Senaryosu Öykü Gül Gürsoy, Halil Özer, Ayşin Akbulut, Feza Doğru, Mert Meriçli ve Leyla Uslu Oter'in kaleminden çıkan Güvercin'de başlıca rolleri Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak, Genco Özak, Toprak Sağlam, Eslem Akar, Berke Üsdiken, Gülen Karaman, Işıl Dayıoğlu, Dilan Telkök, Ayşegül İşsever, İdil Memi, Sabri Memi, Enver Akbaş, Tolga Pancaroğlu ve Gözde Fidan üstleniyor. 

Pastel Film imzalı dizinin yönetmeniyse Altan Dönmez.

"Güvercin" 8. bölüm: Gitmek mi zor yoksa kalmak mı? - Resim : 4

Mehmet Ali Nuroğlu Almila Ada güvercin fragmanlar