Gillian Anderson, "The Crown"un kadrosunda

Gillian Anderson, "The Crown"un kadrosunda

The Crown'da 3. sezon, 17 Kasım'da izleyiciyle buluşacak, 4. sezonun prodüksiyonuysa şimdiden başladı. Gillian Anderson, 4. sezonda Demir Leydi lakaplı eski Britanya Başbakanı Margaret Thatcher'ı canlandıracak.

3. sezonu için gün sayan Netflix'in popüler draması The Crown'da gelecek sezonun hazırlıkları da, prodüksiyonu da şimdiden başladı. Yeni sezonun en büyük isimlerinden biri, Gillian Anderson olacak. 

The X-Files ile kendini kabul ettiren, ilerleyen dönemde göründüğü her film ve diziye izini bırakan Gillian Anderson, 4. sezonda 1979-1990 yılları arasında Britanya'yı yöneten Demir Leydi lakaplı eski başbakan Margaret Thatcher'ı canlandıracak.

Gillian Anderson, "The Crown"un kadrosunda - Resim : 1

Son olarak bir başka Netflix dizisi Sex Education'da izlediğimiz ABD'li aktris, "Ekibe katıldığım ve hem karmaşık hem de çok tartışılan bir kadın figürü  canlandıracağım için çok heyecanlıyım," diyerek duygularını dile getirdi. 

Gillian Anderson, "The Crown"un kadrosunda - Resim : 2

The Crown'da 3. sezona dönersek; Oscar'lı oyuncu Olivia Colman, ilk iki sezonda Kraliçe II. Elizabeth'in gençliğini canlandıran Claire Foy'dan rolü devralmıştı. Yeni sezonda ayrıca Matt Smith'ten Prens Phillip rolünü devralan Tobias Menzies ile Prenses Margaret'a hayat verecek deneyimli aktris Helena Bonham Carter'ı izleyeceğiz.

Britanya Kraliyet Ailesi'nin 1964-1977 yılları arasındaki dönemine odaklanacak 3. sezon, 17 Kasım'da izleyiciyle buluşacak. 

The Crown Netflix Olivia Colman