Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut Poster'de!

Haber Global
Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut Poster'de!

Haber Global’de, 22 Ekim Cumartesi günü saat 17.30’da, Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster” fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’u ağırlayacak.

Mehmet Turgut, ses getiren 'Ustalar' sergisini, iyi bir fotoğrafçı olmanın sırrını, kariyerini ve bilinmeyenlerini Poster’de anlatacak.

Poster, yüzyıllardır pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan Adıyaman ve çevresini geziyor. 23 ülkeden 50’den fazla sanatçının eserlerinin sergilendiği Kommagene Bienali'ni ekrana taşıyor.

Narmin Balayeva’nın sunduğu 'Poster' programında, ünlülerin dünyası, moda rüzgarları, kültür sanata dair son haberler, keşfedilmeyi bekleyen mekanlar, pratik bilgiler ve daha fazlası cumartesi saat 17.30’da Haber Global’de ekrana geliyor.

Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut Poster'de! - Resim : 1

MEHMET TURGUT KİMDİR?

Mehmet Turgut, Ankara'da doğmuştur. Babası ve dedesi gibi fotoğraf sanatçısıdır. Başarılı bir fotoğraf sanatçısı olan Turgut, kariyeri boyunca pek çok sergi açmıştır. Herhangi bir akademik eğitim almayan Turgut, 2009 senesinde Sanat Kurumu tarafından en iyi fotoğrafçı ödülüne layık görüldü. Aynı zamanda yapımcı, yönetmen ve sunucudur. 46. adlı dergiyi kurdu.

Şimdilerde ise 25 yıllık fotoğrafçılık yolculuğunda çektiği portrelerden oluşan 'Ustalar' sergisini açtı.

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Turgut poster Haber Global Narmin Balayeva