Emmy ödüllü 'Succession' yayın tarihi belli oldu

Dizi Haberleri BluTV Kültür Sanat haberleri
Emmy ödüllü 'Succession' yayın tarihi belli oldu

HBO'nun Emmy ve Altın Küre ödüllü drama dizisi "Succession", BluTV'ye geliyor. Dizinin 4'üncü sezonu 26 Mart'ta izleyici karşısına çıkacak.

Yaratıcılığını Jesse Armstrong'un üstlendiği HBO yapımı "Succession", yakında BluTV'de izlenebilecek. Dizinin 4'üncü sezonu 26 Mart'ta izleyiciyle buluşacak.

Amerikan hiciv dram dizisi "Succession", bir medya patronu olan Logan Roy'un sağlığıyla ilgili belirsizliğin ortasında şirketin kontrolü için savaşan Roy ailesini konu ediniyor.

Emmy ödüllü 'Succession' yayın tarihi belli oldu - Resim : 1

Dizinin oyuncu kadrosunda, Jeremy Strong, Sarah Snook, Brian Cox, Kieran Culkin, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen ve Alan Ruck gibi isimler yer alıyor.

2018'den bu yana yayınlanan 3 sezonuyla toplam 13 dalda Emmy ödülüne değer görülen dizi, 2022 Altın Küre'de ise En İyi Dizi dahil toplam beş ödülün sahibi oldu.

Medya devi Rupert Murdoch ve ailesinden ilham aldığı yorumları yapılan dizi, çoğu kişi tarafından HBO televizyon kanalının en iyi dizileri arasında gösteriliyor.

Armstrong diziyi, "insanın, güç ve aile ilişkisi kesişiminde nasıl yozlaşabildiği" fikri üzerine kurguladığını anlatıyor.

HBO, dizinin 4'üncü sezon fragmanını ve yayın tarihini geçen hafta paylaştı.

4'üncü sezon için yeni duyurulan kadroda Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe ve Johannes Haukur Johannesson yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Succession BluTV dizi dizi haberleri