Netflix duyurdu: Efsane oyun serisi Assassin's Creed dizi oluyor

Netflix duyurdu: Efsane oyun serisi Assassin's Creed dizi oluyor

Bir efsane oyun daha dizi olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Assassin's Creed oyununun dizisi için çalışmalar başladı.

Ubisoft tarafından geliştirilen ünlü oyun serisi Assassin's Creed, ilk olarak 2007 yılında oyunseverlerle buluşmuştu. Oyunun oldukça beğenilmesinin ardından harekete geçen Ubisoft, günümüze kadar neredeyse her yıl Assassin's Creed serisine yeni oyunlar ekledi.

TANITIM VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Netflix, Ubisoft’un belki de en popüler oyun serisi olan Assassin's Creed’in bir uyarlama yapımla Netflix Orijinal kütüphanesinde yerini alacağını resmen duyurdu.

Netflix, Assassin's Creed yapımı hakkında detaylı bilgiler paylaşmamış olsa da yayınladığı kısa tanıtım videosuyla duyuruyu resmen gerçekleştirmiş oldu.

"DİZİ İÇİN HEYECAN DOLUYUZ"

Ubisoft Film & Television’dan Jason Altman, "10 yıldan fazla bir süredir, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayran, Assassin’s Creed markasının ikonik bir seri haline gelmesine yardımcı oldu.

Assassin’s Creed dizisi yaratmaktan dolayı heyecan duyuyoruz ve Assassin’s Creed evrenindeki bir sonraki destanı geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Netflix ubisoft