Durun siz kardeşsiniz! Evlenemezsiniz! Friends'in iki yıldızı akraba çıktı!

Durun siz kardeşsiniz! Evlenemezsiniz! Friends'in iki yıldızı akraba çıktı!

Friends dizisinin "Reunion" bölümüyle yeniden gündemde olduğu şu günlerde bir şirket yaptığı araştırmayla gündem yaratmayı başardı.

Friends dizisinin sevilen oyuncuları Matthew Perry (Chandler Bing) ve Courteney Cox (Monica Geller) rol gereği dizide evlendi ve karı koca rolünü oynadı.

Ancak MyHeritage sitesinde yapılan araştırmaya göre "Friends" bu iki yıldızı 11. kuşaktan kuzenler. 

CNN'e açıklama yapan şirket yetkilileri Perry ve Cox'un çok uzaktan akraba olduğunu açıkladı. William Osbern Haskell III ve Ellen Haskell'in her iki oyuncunun da uzak akrabaları olduğu ve yaklaşık 500 yıl önce İngiltere'de yaşadığını ortaya koyan araştırma  gündem oldu.

Ellen ve iki oğlu 1635'te İngiltere'den Amerika'ya göç etti. Bir oğlu Roger, Courteney'in doğrudan akrabası, ikinci oğlu William ise Matthew'un doğrudan akrabası çıktı. 

Cox'un annesi Courtney Copeland ile Perry'nin babası John Bennett Perry, bu 500 yıl geriye giden araştırmaya göre kesinlikle akrabalar. Hal böyle olunca Perry ve Cox arasında da kan bağı ortaya çıkmış oldu.

Böylece tüm zamanların en çok sevilen dizilerinden Friends'te karı kocayı oynayan iki oyuncunun bir şekilde akraba oldukları da anlaşılmış oldu. 

Chandler ve Monica, dizinin 7. sezonunda evlenmişti. 

Araştırmayı yapan şirket bu ilginç sonuçla ilgili olarak "Bu o kadar da sürpriz değil. Bu kadar çok kuşak geriye gidildiğinde akrabalık bağı bulma şansınız artıyor" değerlendirmesinde bulundu. 

Şirket bu bağlantıyı bulmak için doğum ve ölüm sertifikaları dahil milyonlarca tarihi kaydı içeren veritabanlarını kullandı. 

Araştırmada ayrıca bir başka ilginç sonuç daha ortaya çıktı. Matthew Perry ve Courteney Cox, ünlü şarkıcı Lady Gaga ile de uzaktan akraba çıktı. 

Kaynak: Haber Global TV

Friends Matthew Perry Courteney Cox Lady Gaga magazin