Dünyaca ünlü oyuncu Ray Stevenson hayatını kaybetti

2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler Hayatını kaybetti Kimdir Kültür Sanat haberleri
Dünyaca ünlü oyuncu Ray Stevenson hayatını kaybetti

Savaş ve aksiyon filmlerinde rol alan usta oyuncu Ray Stevenson, çekim için bulunduğu İtalya'da fenalaştıktan sonra hayatını kaybetti. 4 gün sonra 59 yaşına girecek olan aktörün ölüm nedeni ise açıklanmadı.

Rome, Vikings ve Dexter gibi önemli dizilerde rol alan aktör Ray Stevenson, 'Cassino in Ischia' adlı bir aksiyon filminin çekimleri için bulunduğu İtalyan adası Ischia'da fenalaştı. Hastaneye kaldırılan aktör yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dünyaca ünlü oyuncu Ray Stevenson hayatını kaybetti - Resim : 1

4 GÜN SONRA 59 YAŞINA GİRECEKTİ

Thor filmleri ve Divergent dizilerindeki rollerinin yanı sıra Band of Gold, Peak Practice ve Murphy's Law gibi birçok İngiltere yapımı televizyon dizileriyle tanınan Stevenson'un ölüm nedeni açıklanmadı. Ray Stevenson, 4 gün sonra 59. doğum yaşına girecekti. Oyuncunun ani ölümü başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.

RAY STEVENSON KİMDİR?

24 Mayıs 1964'te doğmuş İrlanda asıllı İngiliz aktör olan Ray Stevenson 22 Mayıs 2023'te 58 yaşında yaşamını yitirdi.

Stevenson, Roma dizisi ile ilk çıkışına yakalarken bunun dışında dışında büyük çalışma olarak 2004 yılı yapımı King Arthur'da da rol aldı. Kuzey İrlanda doğumlu aktör sekiz yıllık Ruth Gemmel isimli aktrisle evliliği sonrası boşandı. Stevenson, 2008 yılında vizyona giren Punisher: War Zone filminde "Punisher" karakterini canlandırdı. Ayrıca Stevenson, 2008 yapımı "Outpost" (Sığınak) filminde DC rolünü, 2011 yılında ise İrlandalıyı Öldür filminde "Danny Greene" karakterini canlandırdı.

Kaynak: Haber Global TV

hayatını kaybetti 2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler kimdir