Friends oyuncularından bomba itiraf: Birbirimize aşıktık!

Friends oyuncularından bomba itiraf: Birbirimize aşıktık!

Yaklaşık 7 yıl sonra özel bir bölümle ekranlara geri dönen Friends dizisinin oyuncuları katıldıkları bir şov programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

90’lara damga vuran televizyon dizisi Friends’in merakla beklenen özel bölümü ekranlara geldi. 10 sezon boyunca devam eden, televizyon tarihinin en ünlü dizilerinden Friends'in özel bölümü 27 Mayıs’ta HBO’da yayınlandı. 

Friends oyuncularından bomba itiraf: Birbirimize aşıktık! - Resim : 1

Efsane dizinin oyuncuları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer, James Corden ile The Late Late Show’a konuk oldu. 

YILLAR SONRA İTİRAF ETTİLER

Jennifer Aniston ve David Schwimmer, Friends çekilirken birbirlerine aşık olduklarını itiraf etti. 

Friends oyuncularından bomba itiraf: Birbirimize aşıktık! - Resim : 2

“BİRBİRMİZE ÇOK AŞIKTIK”

Schwimmer, “İlk sezon Jen'e büyük bir aşk besledim. İkimiz de birbirimize çok aşıktık ama bu iki geminin birbirinin yanından geçmesi gibiydi çünkü birimiz her zaman bir ilişki içindeydi ve bu sınırı asla geçmedik” dedi. 

Aniston, oyuncunun duygularının "karşılıklı olduğunu" ve çiftin provadaki molalarda "kanepede sarılıp uyuyakaldıklarını" söyledi.

Buna rağmen Schwimmer'a "Eğer ilk kez ulusal televizyonda öpüşürsek çok kötü olur" dediğini hatırladı.

Ross ve Rachel'ın ilk öpüşmesi ikinci sezondaki "The One Where Ross Finds Out” bölümünde, Central Perk'te gerçekleşmişti.

Friends oyuncularından bomba itiraf: Birbirimize aşıktık! - Resim : 3

Friends Jennifer Aniston David Schwimmer