Çukur'un Yamaç Koçovalı'sı Aras Bulut İynemli performansıyla pazartesiye damga vurdu

Çukur'un Yamaç Koçovalı'sı Aras Bulut İynemli performansıyla pazartesiye damga vurdu

Çukur 3. sezon ilk bölüm yayınında İdris Koçovalı'yı öldürmek zorunda kalan Yamaç'ın delirme sahnelerindeki performansı Aras Bulut İynemli'yi twitterda TT yaptı. İlk bölümün final sahnesine ise Yamaç'ın Yücel'den intikamı damgasını vurdu

Çukur 3. sezon 1. bölüm yayını yine Türkiye'yi ekran başına kilitledi. Fenomen olan dizinin 2. sezon finali, Yücel'in Akın Koçovalı ve Azer ile işbirliği yaparak dizinin Yamaç karakteri Aras Bulut İynemli ile İdris Koçovalı'yı canlandıran Ercan Kesal'ı namluları birbirine doğrultması ve duyulan bir el silah sesiyle sona ermişti.

Çukur'un Yamaç Koçovalı'sı Aras Bulut İynemli performansıyla pazartesiye damga vurdu - Resim : 1

"İdris Baba öldü mü" sorusunun yeni sezon öncesinde en çok merak edilen soru haline gelmesine neden olan bu sahnenin ardından 3. sezonun ilk bölümünde bu soru işareti de ortadan kalktı. 

Çukur'un Yamaç Koçovalı'sı Aras Bulut İynemli performansıyla pazartesiye damga vurdu - Resim : 2

Ailesini Yücel'in elinden kurtarmak için Babası İdris Koçovalı'yı öldürmek zorunda kalan Yamaç'ın babasının kucağında ölmesi sonrası delirmesi, diziye damgasını vurdu. Akıl hastanesinde geçirdiği günlerin konu alındığı ilk bölümde Aras Bulut İynemli'nin müthiş oyunculuk performansı ise gecenin en çok konuşulan konusu oldu. Çukur dizisi böylece twitter Türkiye gündeminde üç ayrı başlıkla zirveye oturdu.

Çukur'un Yamaç Koçovalı'sı Aras Bulut İynemli performansıyla pazartesiye damga vurdu - Resim : 3

Cumali, Selim, Salih, Emmi gibi karakterlerin hapishane günlerinin de konu alındığı ilk bölümde Azer'in Salih'i hapishanede öldürtmeye çalışması, İdris Koçovalı'nın oğullarının babalarının ölüm haberini hapishanede almaları, Salih'in yeniden Vartolu Saadettin karakterine dönüşü, Cumali'nin gardiyanlar tarafından kontrol edilememesi de dizinin ilk bölümünde en çok dikkat çeken sahnelerdi.

Çukur'un Yamaç Koçovalı'sı Aras Bulut İynemli performansıyla pazartesiye damga vurdu - Resim : 4

Akın Koçovalı ile Azer arasındaki çekişmenin yanı sıra Çukur'un kadınlarının Karaca öncülüğünde mahalleye sahip çıkmaya başladığını da ilk bölümde izledik. 
Yamaç'ın akıl hastanesinde gitarla terapisi ve tekrar Çukur'a dönüşünün yanında diziye yeni katılan karakterleri de yavaş yavaş tanımaya başlıyoruz.
Baykal'ın kızı Efsun karakteriyle diziye giren Damla Sönmez, Akın'ın en yakın arkadaşı Kutay karakteriyle diziye dahil olan Lorin Merhart da bir diğer isim. Yine Yamaç'ın hastaneden taburcu olmasından önceki son gününde odasında karşılaştığı Nehir karakteriyle de diziye Hazal Subaşı'nın dahil olduğunu öğrenmiş olduk. Yamaç ile Nehir'in ilerleyen bölümlerde yakınlaşacağını tahmin etmek çok da zor değil.

Çukur'un Yamaç Koçovalı'sı Aras Bulut İynemli performansıyla pazartesiye damga vurdu - Resim : 5

Çukur'un yeni oyuncularından Kutay karakteriyle Lorin Merhart

Çukur'un Yamaç Koçovalı'sı Aras Bulut İynemli performansıyla pazartesiye damga vurdu - Resim : 6

Efsun karakteriyle Damla Sönmez
Çukur'un Yamaç Koçovalı'sı Aras Bulut İynemli performansıyla pazartesiye damga vurdu - Resim : 7

Nehir karakteriyle Hazal Subaşı