Cansu Dere ve Caner Cindoruk'lu "Sadakatsiz", ekran serüvenine bu akşam başlıyor

Aldatılan bir kadının yeniden varoluş öyküsünü anlatan yeni dizi Sadakatsiz, bu akşam seyirciyle tanışıyor. Dramanın başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen paylaşıyor...

Cansu Dere ile Caner Cindoruk'un başrolde olduğu, bu ikiliye Melis Sezen'in eşlik ettiği yeni dizi Sadakatsiz, bu akşam seyirciye "Merhaba," diyor. 

Aldatılan bir kadının yeniden varoluş öyküsünü anlatan dramanın genel konusu şöyle:

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'lu "Sadakatsiz", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 1

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eş ve şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamıştır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya'nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan'ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek...

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'lu "Sadakatsiz", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 2

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yanı sıra Sadakatsiz'in kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu. 

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'lu "Sadakatsiz", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 3

Senaryosu Kemal Hamamcıoğlu ile Dilara Pamuk'un elinden çıkan, Medyapım-Mednova ortak projesinde yönetmen, Neslihan Yeşilyurt.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'lu "Sadakatsiz", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 4

Sadakatsiz, bu akşam başlıyor...

Sadakatsiz yeni dizi bölüm fragmanı Cansu Dere Caner Cindoruk Melis Sezen