Can Yaman Sandokan dizisiyle büyük bir riske giriyor

Haber Merkezi
Can Yaman Dizi Haberleri
Can Yaman Sandokan dizisiyle büyük bir riske giriyor

Can Yaman'ın çekimleri devam eden yeni dizisi Sandokan'da yapay zekadan da faydalanılıyor. 1970'li yıllarda çekilen dizinin bu yeni versiyonunda Can Yaman, orijinal Sandokan karakteriyle karşılaştırılacak.

Can Yaman hâlâ Sandokan'ın çekimleriyle meşgul. Henüz sosyal ağlarını aktif hale getirmeyen Türk oyuncu, kimseyi kayıtsız bırakmayacağına söz verdiği bu yeni kurgunun kayıtlarına odaklanmış durumda . Maliyeti yüksek olan bu diziye ilişkin beklentiler oldukça yüksek. Kamuoyu, Can Yaman'ın da dediği gibi beyazperdede “bir başyapıt” göreceğinden emin.

Bu seriyi benzersiz kılmak için gösterilen tüm çabalar bunun kanıtı. Sandokan ekibi , baş karakterler ve ikincil karakterler arasındaki savaşlar, kavgalar ve yüzleşmeler gibi kurgudaki en önemli sahnelerin yer alacağı bazı senaryolar oluşturmak için Yapay Zeka dahil olmak üzere yeni teknolojilere başvurdu .

Çekimlerin bir kısmını Calabria'da tamamlayan Can Yaman ve tüm ekip, Roma'ya geçerek çeşitli sahneleri çekecek ve ardından muhteşem manzaralarıyla ünlü Fransız adası Reunion'a gidecek. Hem Türk aktörün hem de diğer meslektaşlarının bu kurguya çok önem verdikleri ve seyirciye bir başyapıt sunmak için ellerinden geleni yaptıkları açık.

Yazar Emilio Salgari'nin kaleminden doğan Sandokan karakteri, İtalyan macera edebiyatının en simgesel isimlerinden biridir. Salgari'nin romanlarına dayanan 1970'lerdeki orijinal dizi , büyük ölçüde Hint Kabir Bedi'nin karizmatik performansı sayesinde İtalyan televizyonunda bir dönüm noktası oldu. Drama büyük bir başarı yakaladı, milyonlarca izleyiciyi büyüledi ve kült bir fenomen haline geldi. Belki bu yeni versiyon da aynı şeyi başaracak.

Açık olan şu ki, Can Yaman, halk tarafından çok sevilen bir karakteri yeniden yorumlamak konusunda zorlu bir mücadeleyle karşı karşıya. Bu yeni versiyonun Lamezia Terme'de çekilmesi büyük ilgi gördü ve orijinal diziyle karşılaştırmalar kaçınılmaz olacak. 1970'lerdeki versiyonun başarısını yakalamak göz korkutucu bir görev olacak, ancak beklentiler yüksek ve orijinal Sandokan Kabir Bedi'nin desteği iyi bir alamet olabilir.