Brezilyalı şarkıcı MC Jotinha bar kavgasını ayırırken kafasından vurularak öldürüldü

2021'de hayatını kaybeden ünlüler
Brezilyalı şarkıcı MC Jotinha bar kavgasını ayırırken kafasından vurularak öldürüldü

Çocukken üne kavuşan Brezilyalı şarkıcı MC Jotinha, bir barda çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken kafasından vurularak öldürüldü.

Cinayete tanık olan baba, MC Jotinha olarak bilinen oğlu Jonathan Gomes de Araujo'nun Pilar semtindeki bir barda çıkan olayda kavga edenleri ayırmaya çalıştığını o sırada başından vurularak öldürüldüğünü anlattı.

Olayla ilgili olarak Baixada Fluminense Cinayet Polisi soruşturma başlattı.

Henüz 17 yaşında olan funk şarkıcısı Mc Jotinha'nın olay başlamadan önce bardan ayrılmaya hazırlandığı, kavgayı görünce durup tarafları ayırmaya çalıştığı öğrenildi.

Brezilyalı şarkıcı MC Jotinha bar kavgasını ayırırken kafasından vurularak öldürüldü - Resim : 1

MC Jotinha'nın babası "Onu eve çağırmak için bara gittim. Her şey bir anda oldu. Oğlumun kafasını kanlar içinde gördüm. Onu vuran kişiye yöneldim, bana da silah doğrulttu, sonra biri elinden silahı aldı" diye konuştu.

Polis raporunda ise Pilar'da Rua Darcy Vargas adlı bir olay için çağrı alındığını, olay yerine gidildiğinde MC Jotinha'nın ölü olarak bulunduğu belirtildi.

Haber Global'in derlediği bilgilere göre 4 yaşından beri şarkı söyleyen MC Jotinha, özellikle MC Roba Cena ile beraber söylediği "Poxa Vida Hein Uol" şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ayrıca Kondzilla ile beraber söylediği "Kika Uma Vez, Kika De Novo" ve çocukken söylediği "Mentiroso" da hitleri arasındaydı.

Kaynak: Haber Global TV

2021 yılında hayatını kaybeden ünlüler