Brad Pitt, Dr. Fauci olup ABD Başkanı Trump'ın koronavirüs salgınına yaklaşımıyla dalga geçti

koronavirüs

Brad Pitt, son dönemde sürekli gündemde olan Amerikan Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci'yi canlandırıp onun ağzından ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs salgınına yaklaşımını eleştirdi. İşte o anlar...

Dr. Anthony Fauci, ABD Başkanı Donald Trump'ın çok eleştirilen tutumuna rağmen çizgisinden geri adım atmıyor, halkı bilinçlendirmeye çalışıyor.

Bu tutumuyla da takdir topluyor. 

Kameralardan ve fotoğraflardan yansıyana göre, Başkan Trump ile anlaştıklarını söylemek zor.

Kapalı kapılar ardında neler konuştuklarını bilemeyiz ama Dr. Fauci, en azından doğrudan Trump ile ters düşmemeye gayret ediyor. 

Brad Pitt, Dr. Fauci olup ABD Başkanı Trump'ın koronavirüs salgınına yaklaşımıyla dalga geçti - Resim : 1

O, düşündüklerini kameralar önünde net bir biçimde söyleyemese de onun yerine konuşanlar var neyse ki.

İkinci kez evden hazırlanan popüler şov programı Saturday Night Live'a konuk olan Brad Pitt, onun yerine geçip söylenmeyenleri dile getirdi. 

"Virüsle ilgili birçok yanlış bilgi ortalıkta dolanıyor ve bu akşam sizlere Başkan'ın virüsle ilgili ne demek istediğini açıklamaya çalışacağım," diyerek söze başlayan Pitt, önce Trump'ın koronavirüs aşısının bulunmasıyla ilgili "göreceli olarak yakında" cümlesini değerlendirdi. Aktör, "İlginç bir ifade, dünyanın bütün geçmişi de göreceli, o zaman tabii ki aşı da hızlı bir biçimde bulunacak," dedi. 

Brad Pitt, Dr. Fauci olup ABD Başkanı Trump'ın koronavirüs salgınına yaklaşımıyla dalga geçti - Resim : 2

Trump'ın "Virüs bir gün içinde mucizevi şekilde kaybolacak," sözleriniyse "Mucizeler harikadır ama yine de bu, ilk akla gelen plan olmamalıdır," şeklinde yorumladı. 

"Testler çok güzel," yorumuna da "Güzeldir tabii, eğer güzellik anlayışınız bir çubuğun beyninize sokulmasıysa," sözleriyle değerlendirdi Pitt.

Aktör, skeci "Dr. Fauci, sakinliğiniz ve açık sözlülüğünüz için size, emekleri ve mücadeleleri için de tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum," diyerek tamamladı...

Brad Pitt Dr. Anthony Fauci Donald Trump koronavirüs