Borusan Sanat yeni sezona 'merhaba' diyor

Kültür Sanat haberleri
Borusan Sanat yeni sezona 'merhaba' diyor

Yeni sezonda müzikseverleri, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın (BİFO) ve Borusan Quartet'in birçok sanatçıyla aynı sahneyi paylaşacağı zengin bir program bekliyor.

Borusan Sanat, yepyeni bir sezona başlamanın heyecanını yaşıyor. Bu sezon BİFO için ayrı bir önem taşıyor. Kurulduğu günden bu yana Türkiye’de ve dünyada klasik müzik hayatına katkıda bulunan BİFO, müzik yolculuğunda 25 yıldır ilerlemeye devam ediyor. Borusan Quartet ise Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nın sıcak atmosferinde izleyicileri oda müziğinin sevilen eserleriyle buluşturuyor.  

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, klasik müziğin önde gelen bestecilerinin eserlerini ve onların büyülü dünyasını İstanbul’a taşıyor. Müzikseverleri farklı ülkelerden sanatçılarla bir araya getiren BİFO, dopdolu sezon programlarıyla kentin kültürel hayatına da değer katmayı sürdürüyor.  

Borusan Sanat yeni sezona 'merhaba' diyor - Resim : 1

 Bu sezon BİFO, onursal şefi Gürer Aykal ve sanat yönetmeni ve sürekli şefi Carlo Tenan’ın yanı sıra, Laurence Equilbey ve Nil Venditti’nin konuk şef olacağı konserlerinde, Helene Walter, Alena Baeva, Chloe Ji-Yeong Mun, Marco Vergini, Marlis Petersen, Enrico Pace, Jan Mráček, Can Çakmur, Çağ Erçağ ve Ziyu He gibi değerli solistlere eşlik edecek.