Black Widow oyuncuları kimler, konusu ne? Black Widow ne zaman vizyona girecek?

Black Widow oyuncuları kimler, konusu ne? Black Widow ne zaman vizyona girecek?

Koronavirüs pandemisinden dolayı vizyon tarihi bir yıl ertelenen bilim-kurgu, macera ve aksiyon filmi Black Widow, bugün sinemalarda gösterime girdi. Peki, Black Widow oyuncuları kimler, konusu ne? İşte tüm detaylar...

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni bir dönemini başlatacak olan Black Widow filmi, koronavirüs pandemisi nedeniyle 1 yıl ertelenmesinin ardından sonunda vizyona giriyor. Peki, Black Widow oyuncuları kimler, konusu ne?

BLACK WIDOW NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Bilim-kurgu, macera ve aksiyon tutkunlarının merakla beklediği Black Window filmi, 9 Temmuz 2021'de sinemalarda gösterime girdi. Black Widow, hem sinemalarda hem de Disney Plus üzerinden ekstra bir ücretle yayınlanacak.

Türkiye'de ise Disney Plus dijital yayın platformu henüz bulunmuyor. 

BLACK WIDOW OYUNCULARI KİMLER?

Filmin oyuncu kadrosunda, Scarlett Johansson'un yanı sıra Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor. Black Widow'un yönetmen koltuğunda ise Cate Shortland oturuyor. 

Marvel Sinematik Evreni'nin iddialı filmleri arasında gösterilen yapımın çekimleri Macaristan, Norveç ve Birleşik Krallık gibi ülkelerde yapıldı.

Black Widow oyuncuları kimler, konusu ne? Black Widow ne zaman vizyona girecek? - Resim : 1

BLACK WIDOW KONUSU NE?

Scarlett Johansson'un Natasha Romanoff rolüne geri döndüğü yapım, mazisinden çıkıp gelen ailesiyle büyük bir tehdide karşı iş birliği yapmak durumunda kalan Black Widow'un hikayesini anlatıyor.

Black Widow isimli çizgi romandan uyarlanan ve Marvel Studios tarafından yapımı üstlenilen yirmi dördüncü Marvel Sinematik Evreni süper kahraman filmi.

SENARYO TASLAĞI 11 GÜNDE TAMAMLANDI

Geçtiğimiz günlerde Variety ile röportaj yapan filmin senaristi Eric Pearson, filmin senaryo taslağını tamamlamasının yalnızca 11 gün sürdüğünü açıkladı.

Kaynak: Haber Global TV

Black Widow