"Bir Zamanlar Çukurova" 55. bölüm: Fekeli'nin sürpriz çıkışı

Hayat muhasebesine girişen Fekeli, öyle bir şey söylüyor ki Behice mutluluktan, Hünkar şaşkınlıktan donakalıyor... Yılmaz'la Züleyha için hayat zorlaşıyor, Müjgan bir kez daha yıkılıyor. Bir Zamanlar Çukurova, 55. bölümüyle ekranda...

Bir Zamanlar Çukurova'da sıra 55. bölümde: 

Müjgan, otomobilin içinde Züleyha'nın boynunda gördüğü fuları bulunca konakta yine iki aile karşı karşıya gelir. Elinde fularla kapıya dayanınca Demir de Züleyha'dan hesap sorar. Yılmaz'la Züleyha için hayat gittikçe daha zor hale gelmiştir. 

"Bir Zamanlar Çukurova" 55. bölüm: Fekeli'nin sürpriz çıkışı - Resim : 1

Yılmaz, İtalyanlarla yaptığı sulama sistemleri anlaşmasıyla Çukurova'da günün adamı haline gelir. Onun başarısına en çok, zamanında Demir'in sanayileşme isteklerinin hepsini geri çeviren Hünkar bozulur. 

"Bir Zamanlar Çukurova" 55. bölüm: Fekeli'nin sürpriz çıkışı - Resim : 2

Fekeli ise geçirdiği kalp krizinin ardından hayat muhasebesine başlamıştır. Behice, Fekeli'yi yalnız bırakmamak için konağa yerleşip evin hanımı gibi davranmaya başlar. Fekeli, tüm Çukurova'nın katıldığı bir organizasyonda sahneye çıkar ve öyle bir şey söyler ki, Behice mutluluktan, Hünkar şaşkınlıktan donakalır... 

"Bir Zamanlar Çukurova" 55. bölüm: Fekeli'nin sürpriz çıkışı - Resim : 3

Senaryosu Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'a ait Bir Zamanlar Çukurova'da kadro şu isimlerden oluşuyor: Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Serpil Tamur, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Alayça Öztürk, Aras Şenol, Şirin Öten, Mehmet Polat ve Mustafa Açılan.

Tims & B Productions imzalı dizinin yönetmeniyse Murat Saraçoğlu...

Fekeli Bir Zamanlar Çukurova