"Bir Zamanlar Çukurova", 39. bölümüyle izleyici karşısında

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek'in başrolleri paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova, 39. bölümüyle ekranda. Züleyha, Hünkar'la arasındaki ipleri tamamen koparıyor, ezberleri bozuyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da sıra 39. bölümde: 

Demir cezaevindeyken gitmeyeceğine söz veren Züleyha, evin hanımı olmaya kararlı. 

"Bir Zamanlar Çukurova", 39. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 1

Cezaevinde Demir'i ziyaret eden, onun kurtulması için savcıyla konuşan genç kadın, Demir'in yanında yer aldığını gösterse de Yılmaz'ın kendisini hâlâ sevmesinden de çok etkilenmiştir. Artık Hünkar ona her an kaçacak diye bakarken, aslında Yılmaz ve Müjgan'ın arasında neler olacağına karar verecek kişi de Züleyha'dır. Züleyha, herkesi şaşırtan bir tavır sergiler... 

"Bir Zamanlar Çukurova", 39. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 2

Züleyha'ya hiç güvenmese de Hünkar, Demir'in telkiniyle yasakların bir kısmını kaldırır ama elbette Saniye'nin gözünü Züleyha'dan asla ayırmamasını tembihler. 

"Bir Zamanlar Çukurova", 39. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 3

Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'ın senaryosunu kaleme aldığı Bir Zamanlar Çukurova'da Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Serpil Tamur, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre ve Mustafa Açılan başlıca rolleri üstleniyor. 

Tims&B Productions imzalı dizinin yönetmeniyse Murat Saraçoğlu.

 "Bir Zamanlar Çukurova", 39. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 4

Vahide Perçin Murat Ünalmış Uğur Güneş Züleyha Hünkar dizi yerli dizi Türk dizileri fragmanlar