Ben Bu Cihana Sığmazam 56. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izle !

İstanbul/haberglobal.com.tr
atv Ben Bu Cihana Sığmazam Dizi Haberleri Dizi izle
Ben Bu Cihana Sığmazam 56. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izle !

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 56. bölümü ATV ekranlarında 6 Şubat 2024 günü yayınlandı. Dizinin elli altıncı bölümü internete yüklendi. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 56. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

ATV ekranlarından Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 55. bölümü yayınlandı. Dizinin elli beşinci bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili merak edilenler ve atv Ben Bu Cihana Sığmazam 56. bölüm izle linki... Dizi haberleri...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 55. BÖLÜM KONUSU

Leyla’ya kumpas kuruluyor!

Cezayir ve Atakan, Onbeşli'nin intikamını almak için Koslu'yla Tazıyev'in peşine düşerler. Atakan, Koslu'nun kaldığı binaya bir ekip gönderir fakat Koslu kaçmayı başararak Erman'dan yardım ister. Erman onu saklamayı kabul eder. Çünkü Cezayir'i hayatından tamamen çıkaracak bir planın peşindedir.

Öte yandan Atakan kendisine bağlı bir ekiple Erman'ın evine giderek Tazıyev'i Bosna Savaşı'ndaki suçları nedeniyle tutuklar. Amacı onu mahkemede yargılatmaktır. Cezayir bunu pek doğru bulmasa da kabul etmek zorunda kalır. O sırada Vedat, Erman'ın bile haberi olmadığı başka bir plan peşindedir; Leyla'yı uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle cezaevine yollayacaktır.

atv Ben Bu Cihana Sığmazam 56. bölüm izle

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSU

Oyuncular: Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM İZLE

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ATV'de 6 Şubat günü yayınlanan 56. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır. İşte dizi izle linki...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 56. BÖLÜM FULL İZLE